TEHNIČKE POTEŠKOĆE

Neki tramvaji ni sutra možda neće voziti preko Glavnog kolodvora, evo kojom će trasom prometovati

Iz ZET-a poručuju kako servisne ekipe intenzivno rade na otklanjanju poteškoća
 Bruno Gazibara

Linije tramvaja 2 i 13 danas ne voze preko Glavnog kolodvora, razlog tome kako govore iz ZET-a su tehničke poteškoće na ispravljačkoj stanici. Vjeruju kako će se do sutra problem otkloniti.

Ranije danas, tijekom obavijesti putnicima, jedan je vozač tramvaja rekao kako su zbog preopterećenja mreže dvije spomenute linije, 2 i 13 morale prestati voziti trasom koja se prostire od Vodnike do Glavnog kolodvora. Time se rasterećuje napon na ispravljačkoj stanici koja je ima tehničke poteškoće.

- Linija 2 prometuje preko Jukićeve, Savske ceste i Ulice grada Vukovara do Savišća i natrag, a linija 13 s Trga žrtava fašizma prometuje Ulicom Franje Račkog i Jurišićevom do svoje trase te isto tako pri povratku, poručuju iz ZET-a.

Iako vjeruju kako će se problem brzo riješiti, postoji mogućnost da spomenuti tramvaji neće niti sutra prometovati preko Glavnog kolodvora. Na ZET-ovim ekranima postavljenim na stanicama stoji obavijest kako će Linija 2 voziti Vukovarskom ulicom.

Ostali tramvaji voze normalno preko Glavnog kolodvora. Iz ZET-a poručuju kako servisne ekipe intenzivno rade na otklanjanju poteškoća.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 01:16