VESNA ŠKARE OŽBOLT

‘Nisam uspjela ući u 2. krug. Pozivam na veliku koaliciju, njom se miču korupcija, usluge, interesi...‘

- Može se dogoditi da moj mali tim naraste do velikoga tima. I dalje pozivam na veliku koaliciju, kaže Škare Ožbolt
Vesna Škare Ožbolt
 Ranko Suvar/Cropix

Vesna Škare Ožbolt komentirala je rezultate po kojima nije uspjela ući u drugi krug.

- Rezultati su takvi kakvi jesu, nisam uspjela ući u drugi krug. Međutim, nije mi žao, okupili smo izvrsnu ekipu, željeli smo promijeniti grad nezadovoljni stanjem u njemu. Očito su Zagrepčani odlučili kazniti postojeću vlast. Mi smo u kampanju ušli vrlo iskreno, no jednostavno su se birači odlučili za jednu opciju. Bit ćemo skupštinska stranka i naša borba za grad ostaje, izjavila je.

Po njoj, rezultati su dobar start za njezin tim, jer, kako je navela, Tomašević je na prošlim izborima bio „tu negdje gdje smo mi sada“.

- Vidjet ćemo kako će se stvari dalje razvijati. Može se dogoditi da moj mali tim naraste do velikoga tima. I dalje pozivam na veliku koaliciju. Iz mene govori politička zrelost i mudrost, nikakav interes. Velikom koalicijom se miču bilo kakve kupovine mandate, korupcija, usluge i interesi. To je predugo vladalo Zagrebom, njemu je iscurilo sve vrijeme ovoga svijeta. Da li to prepoznaju drugi kandidati, to će se vidjeti, to je stvar njihove političke mudrosti, izjavila je Škare Ožbolt.

Komentirala je napad na promatračicu njihova tima.

- Naša je promatračica napadnuta od tima Miroslava Škore. Škorin tim, zajedno s HDZ-om, neprestano nasrću na nas. Zbog mentalne higijene ovoga grada, insistirat ću da se prljavština očisti do kraja, poručila je po dolasku u svoj stožer Vesna Škare-Ožbolt.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 19:24