OBAVIJEST ZAGREBPARKINGA

NOVI PRAVILNIK Na Bundeku se odsad naplaćuje parking, moguće je kupiti samo dnevnu kartu, to zadovoljstvo će vas koštati 120 kuna!

 Srdjan Vrancic / HANZA MEDIA

Od danas se na zagrebačkom jezeru Bundek uvodi novi sustav naplate parkinga, a prema priopćenju Zagrebparkinga moguće je kupiti samo dnevnu kartu, koja stoji 120 kuna. To znači da se ukida dosadašnja praksa naplate po satu.

Prvih 15 minuta parkinga bit će besplatno, a nakon toga će se svim vozilima naplaćivati dnevna parkirališna karta. Zagrebparking Bundek od danas smatra crvenom zonom.

- Podružnica Zagrebparking u sustav kontrole i naplate uvodi parkirališta na lokaciji Bundek, omeđena Mostom slobode, Mostom mladosti, Savskim nasipom i Ulicom Damira Tomljanovića Gavrana. Javna parkirališta organizirana su u I.2 zonu (crvena) u kojoj je, sukladno Pravilniku o korištenju javnih parkirališta i javnih garaža, dostupna kupnja dnevne parkirališne karte po cijeni od 120,00 kn, koja vrijedi 24 sata od trenutka izdavanja.

Dnevna parkirališna karta za I.2 zonu može se kupiti na blagajnama podružnice u Ulici Grada Vukovara 41 i u Šubićevoj ulici 40/III ili će biti izdana od strane ovlaštene osobe na samom parkiralištu - stoji u službenoj obavijesti na internetskim stranicama Zagrebparkinga.

Zagreb, 230617.
Park Bundek.
Priprema za naplatu parkinga u samom parku. 
Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX
Srdjan Vrancic / HANZA MEDIA

Zagreb, 230617.
Park Bundek.
Priprema za naplatu parkinga u samom parku. 
Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX
Srdjan Vrancic / HANZA MEDIA

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. ožujak 2024 02:34