TULUM SE NE GASI

Novi transparent osvanuo ispred HNK, autori dali podršku Đokoviću: ‘Stop korona teroru!‘

Podsjetimo, HNK je novom gradskom špicom postao spontano nakon potresa 22. ožujka u trenutku kad su zatvoreni prostori bili opasni
transparent ispred HNK
 Jutarnji list

Mladi koji se već neko vrijeme spontano okupljaju ispred zagrebačkog Hrvatskog narodnog kazališta na zgradu HNK su izvjesili transparent na kojem piše 'Imamo pravo disati. Stop korona teroru. Podrška Novaku iz Hrvatske'.

image
transparent ispred HNK
Jutarnji list

Podsjetimo, HNK je novom gradskom špicom postao spontano nakon potresa 22. ožujka u trenutku kad su zatvoreni prostori bili opasni, a klubovi zatvoreni. Već tjednima se raspravlja o tome je li riječ o razularenom koronapartiju nakon kojeg jedan od najljepših zagrebačkih trgova ostaje u smeću, ili pak o spontanom i mirnom okupljanju mladih koji vraćaju život u središte grada.

Više od tisuću mladih se subotom i nedjeljom se bez dosad prijavljenih incidenata zabavlja na livadama oko teatra, donose svoje piće, puštaju si glazbu, pjevaju i plešu.

Ovim su transparentom izrazili podršku Novaku Đokoviću, direktoru teniskog turnira u Zadru na kojem je došlo do širenja zaraze koronavirusom, a nakon kojeg se i sam Đoković zarazio i u međuvremenu ozdravio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 22:17