POKUŠAJ UBOJSTVA

Nožem ubo prijatelja, i sam stradao u obračunu, u bolnici otkrili da je pozitivan na koronu

Osumnjičeni mladić (22) prevezen je kući uz određenu mjeru liječenja. Kad ozdravi, nad njim će se provesti kriminalističko istraživanje
 Ilustracija/Goran Mehkek/CROPIX

Druženje u troje na Ledinskom putu u novozagrebačkoj Svetoj Klari kulminiralo je pokušajem ubojstva, a tijekom sanacije ozljeda u bolnici osumnjičenom za kazneno djelo dijagnosticiran je i covid-19.

Naime, u noći na nedjelju u stanu su se družila dvojica muškaraca starih 22 i 30 godina s 23-godišnjom djevojkom. Konzumirali su alkoholna pića da bi negdje pred zoru izbila svađa, a potom i fizički sukob. U jednom trenutku 22-godišnjak je posegnuo za nožem kojim je ozlijedio 30-godišnjaka, koji je potom tražeći pomoć istrčao na ulicu.

Bilo je to oko 5.20 sati u nedjelju nakon čega su na Ledinski put pristigli Hitna pomoć i policija. Ozlijeđeni muškarac je vozilom Hitne prevezen u KBC Zagreb, a zagrebačka policija još uvijek čeka kvalifikaciju ozljeda.

U obračunu je ozlijeđen i napadač koji je zbog lakših ozljeda završio u Klinici za traumatologiju, a obavljenim testiranjem otkrilo se i da je pozitivan na koronavirus.

S obzirom na zarazu, umjesto u policijsku postaju, osumnjičeni 22-godišnjak prevezen je kući uz određenu mjeru liječenja, a kad ozdravi, nad njim će se provesti kriminalističko istraživanje. Policija obračun od nedjelje u zoru trenutno vodi kao pokušaj ubojstva.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 13:40