POTVRĐENO

Od 12. svibnja novi multipleks u Zagrebu, prvi u zapadnom dijelu grada!

U sklopu kina je šest kino dvorana, uključujući i 3D dvorane, a tu je i WOW bar te dvije rođendaonice.

Z Centar

 Z Centar

Zagreb od 12. svibnja dobiva novi multipleks, CineStar, koji je smješten u Z Centru u Španskom Zagrebu i prvi je u zapadnom dijelu grada.

U sklopu kina je šest kino dvorana, uključujući i 3D dvorane, a tu je i WOW bar te dvije rođendaonice.

Kako se ističe u najavi, to je kino i prvo u regiji koje ima multifunkcionalnu kino - gaming dvoranu, što omogućuje igranja i natjecanja na velikom platnu.

Novo kino ističe se po interijeru koji potpisuje dizajnerski dvojac Franić & Šekoranja. Kao prvo u Zagrebu imat će Royal beds ležajeve za dvoje, više je prostora nego kod klasičnih kina, a posjetitelji mogu izabrati i Love box sjedala za veću privatnost, Vip Relax sjedala za dodatnu udobnost i fizičku distancu, a pritom mogu i bežično napuniti mobitele.

Jadranka Islamović, izvršna direktorica i članica uprave Blitz-CineStara, smatra da se otvaranjem tog multipleksa ponovno podiže ljestvica kino iskustva u Zagrebu.

Prvi CineStar u Hrvatskoj otvoren je 2003. u Branimir centru, on je i danas najveći, s 13 dvorana i 2.940 sjedala, a prema izboru američkog magazina Film Journal International 2006. uvršten na listu 15 najboljih kina u Europi.

CineStar Cinemas grupa u Hrvatskoj i regiji ima 27 multipleksa, a multipleks u Španskom peti je u Zagrebu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 01:03