UKLONJENI PROBLEMI

Od danas bi ponovno trebali voziti tramvaji preko Glavnog kolodvora, ali smanjenim intenzitetom

Servisne ekipe će i tijekom vikenda nastaviti s radovima, pregledima i ispitivanjima elektroenergetske infrastrukture,

Ilustracija

 Damjan Tadic/Cropix/Cropix

Od subote, 31. prosinca, ponovno će biti uspostavljen tramvajski promet preko Glavnog kolodvora, priopćili su iz Zagrebačkog električnog tramvaja (ZET).

U ZET-ovom priopćenju je navedeno da su u tijeku "završni zahvati na popravku elektroenergetskog kabela čiji je kvar uzrokovao obustavu tramvajskog prometa preko Glavnog kolodvora".

"Linije 1, 2, 4, 6, 8, 9 i 13 vraćaju se na svoje uobičajene trase, no s prilagođenim, odnosno smanjenim intenzitetom polazaka. Servisne ekipe će i tijekom vikenda nastaviti s radovima, pregledima i ispitivanjima elektroenergetske infrastrukture, što je preduvjet kako bi se u narednim danima u cijelosti uspostavila predviđena dinamika prijevozne usluge", stoji u priopćenju

Uz zahvalu putnicima na strpljenju i razumijevanju, iz ZET-a su poručili da "takve kvarove nije moguće predvidjeti niti na njih u cijelosti preventivno utjecati", ali da servisne ekipe od ranih jutarnjih sati četvrtka ulažu iznimne napore kako bi čim prije bio uspostavljen tramvajski promet u predviđenoj dinamici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 12:40