NOVA PRAKSA

Od idućeg mjeseca počinje naručivanje na vađenje krvi na Sv. Duhu: ‘Smanjit će se gužve‘

Pacijenti će se moći naručiti preko online obrasca, osobnim dolaskom na šaltere ili slanjem maila
 Zeljko Puhovski/Cropix

Od 28. kolovoza pacijenti KB Sveti Duh morat će početi s naručivanjem na vađenje krvi, praksa je to koja je već ustaljena na Rebru, u Vinogradskoj i Merkuru. Jedino još KB Dubrava prima pacijente bez prethodnog naručivanja, kako stoji na njihovoj internetskoj stranici.

image
Privatna arhiva/

- U 7 ujutro ispred bolnice znalo nas je dočekati 200-tinjak ljudi, kad se uvede naručivanje smanjit će se gužve i optimizirati vrijeme čekanja, poručili su iz Svetog Duha.

Pacijenti će se moći naručiti preko online obrasca, osobnim dolaskom na šaltere Centralnog naručivanja od 12 do 15 sati ili slanjem maila na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

- Povećanje efikasnosti te ubrzavanje procesa dijagnostičke obrade radi što ranijeg početka liječenja glavni su razlozi zbog kojih Zavod za medicinsko laboratorijsku dijagnostiku Kliničke bolnice „Sveti Duh“ od 28. kolovoza 2023. započinje postupak naručivanja pacijenata za laboratorijske pretrage, stoji u obavijesti.

Podaci potrebni za naručivanje su: ime i prezime pacijenta, MBO, adresa i broj telefona za kontakt/e-mail adresa za odgovor, vrsta zdravstvene usluge za koju se pacijent naručuje, povijest bolesti te internu uputnicu (ukoliko je pacijent posjeduje).

- Primjenom ovog modela naručivanja pacijenti će dobiti bolju uslugu, a zaposlenici bolje uvjete rada, objasnili su iz bolnice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 11:16