ČISTKE U ZAGREBU

Odlazak Bandićevih suradnika: Natalija Prica i Gzim Redžepi podnijeli ostavke

Odluku o razrješenju i imenovanju predsjednika i članova Upravnih vijeća donio je Tomislav Tomašević 16. rujna 2021.
Natalija Prica, Milan Bandić, Gzim Redžepi, Tomislav Tomašević
 Cropix

Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević donio je odluku o razrješenju i imenovanju predsjednika i članova Upravnih vijeća. Jedna od osoba koju je razriješio odlukom od 16. rujna 2021. je Natalija Prica, bliska suradnica pokojnog gradonačelnika Milana Bandića.

“Dužnosti člana Upravnog vijeća Specijalne bolnice za plućne bolesti, Zagreb, Rockefellerova 3, razrješuje se dr. sc. Natalija Prica, dr. med. dent”, stoji u odluci i zaključku o razrješenju člana Upravnog vijeća Specijalne bolnice za plućne bolesti.

U obrazloženju također stoji kako je Prica sama podnijela neopozivu ostavku.

Osim nje, Tomašević je razrješio i predsjednika Upravnog vijeća Doma zdravlja Zagreb - Centar, dr. sc. Gzima Redžepija, dr. med. U obrazloženju je napisano kako je sam Redžepi podnio neopozivu ostavku. Redžepi je razriješen i s pozicije predsjednika Upravnog vijeća KB Sveti Duh. Razlog je također neopoziva ostavka.

Podsjetimo, Redžepi je javnosti postao poznatiji nakon USKOK-ove istrage zbog pokušaja utjecaja na vještaka u vezi sa skrbi zajedničkog sina Milana Popovića i pjevačice Severine Kojić i to u korist srspkog poduzetnika.

Tomašević razriješio i predsjednika Upravnog vijeća Nastavnog zavoda za hitnu medicinu Grada Zagreba i bivšeg ministra zdravstva, prim. Sinišu Vargu, dr. med. dent. I on je podnio neopozivu ostavku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. listopad 2021 01:03