USTAŠKI POZDRAV

Oglasila se vilenjakinja iz ZET-ovog tramvaja: ‘Za dom spremni? Evo, reći ću vam što se zapravo dogodilo‘

Žena je rekla da je snimka nastala u trenutku kada u tramvaju nije bilo nikoga osim nje i muškarca u odori Djeda Božićnjaka

Ilustrativna fotografija

 /Boška & Krešo

Nakon što je na društvenim mrežama osvanula video snimka na kojoj se može vidjeti kako Djed Božićnjak i jedna vila u božićnom tramvaju tvrtke za javni prijevoz Zagrebački električni tramvaj (ZET) pjevaju svojevrsni božićni remix pjesme "Čavoglave" Marka Perkovića Thompsona i skandiraju "Za dom", ZET je u utorak rekao da je snimka autentična te da će istražiti incident i svoje djelatnike kazniti ako za to bude potrebe.

Vilenjakinja je u srijedu RTL Televiziji rekla da je snimka nastala u trenutku kada u tramvaju nije bilo nikoga osim nje i muškarca u odori Djeda Božićnjaka. "Bilo nas je samo dvoje u tramvaju koji je išao u spremište. Nije bilo drugih ljudi, a kamoli djece", rekla je žena za RTL te ustvrdila da ni ona ni Djed nisu u punom tramvaju punom djece vikali "Za dom spremni".

"Mi nismo to govorili, pjevali ni uzvikivali. Jedini spomen tog uzvika je dio u pjesmi, kako tekst inače ide", rekla je žena. "Vozač je tražio da pustimo Thompsonovu pjesmu iz šale, nije trebalo ništa značiti niti ići u javnost. Vozač je to iz nekog razloga snimao i rekao da je samo proslijedio svom prijatelju. Nakon par dana, video je buknuo", dodala je žena za RTL.

"Nadam se da će cijela hajka prestati", zaključila je žena.

ZET je u utorak potvrdio da u tramvaju nije bilo putnika te da su se u njemu za vrijeme intoniranja remixa "Čavoglava" nalazili djelatnici ZET-a i animatori koji su angažirani preko agencije za organizaciju evenata.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. ožujak 2024 00:10