PITANJE TOMAŠEVIĆU

Ostojić: ‘Poskupljuje li voda u Zagrebu zbog pucanja starih cjevovoda ili umjetnog snijega?‘

Nastavlja se sve isto kao za vrijeme bivšeg gradonačelnika Milana Bandića. Paradoks je što to radi ‘zeleni‘ gradonačelnik, dodao je

Rajko Ostojić

 Damjan Tadic/CROPIX

Saborski zastupnik Rajko Ostojić (Klub Socijaldemokrati) upitao je u petak poskupljuje li voda u Zagrebu zbog pucanja starih cjevovoda, kako tvrdi gradonačelnik Zagreba, ili zbog Snježne kraljice na Sljemenu, odnosno proizvodnje umjetnog snijega.

"U Zagrebu možda poskupljuje voda zato što isparava, zato što pucaju cjevovodi, kao što kaže aktualni gradonačelnik, ali možda isparava zahvaljujući onome što zadnje dvije godine on radi na Sljemenu, na Snježnoj kraljici”, rekao je Ostojić u slobodnom iznošenju stajališta.

"Da bi se proizveo pokrivač debljine 30 centimetara potrebno je oko milijun litara vode po jednom hektaru staze”, dodao je i ustvrdio kako je paradoks što to radi "zeleni” gradonačelnik Tomislav Tomašević.

Nastavlja se sve isto kao za vrijeme bivšeg gradonačelnika Milana Bandića, zaključio je Ostojić.

Saborska zastupnica Marijana Puljak (Klub Centra i GLAS-a) u slobodnom govoru upozorila je na, kako kaže, katastrofalno stanje u zdravstvu, odnosno nedostatak obiteljskih liječnika.

Veliki broj obiteljskih liječnika odlazi u mirovinu, tisuće mladih odlazi u inozemstvo i pitanje je tko će nas liječiti, rekla je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 01:40