SILVER CLUB

OTVOREN DUĆAN ZA NAJAM TORBICA I NAKITA Plati i posudi što želiš na rok od dva tjedna!

Plaćanje godišnje članarine omogućuje djevojkama da tijekom 12 mjeseci posude što žele iz dućana na rok od dva tjedna

U centru grada, u Ilici 47a, otvorena je prva trgovina u Hrvatskoj u kojoj se mogu iznajmiti modni dodaci poput torbica i nakita.

Silver Club na raspolaganju ima više od 500 torbi i 100 komada nakita koje klijentice mogu iznajmiti na razdoblje od dva tjedna, a pružit će im se mogućnost da najam produže. Cijeli koncept osmislila je Dora Franjek, apsolventica Tekstilno-tehnološkog fakulteta.

Članarina 380 kuna

Mlada Dora zamislila je da najam torbica i nakita u Silver Clubu funkcionira tako da klijentice plate jednokratno godišnje članstvo, ovisno o tome koje artikle će posuđivati, a iznosi najviše 380 kuna. U to članstvo je uključno i osiguranje od oštećenja proizvoda. Svaka djevojka koja će kasnije posuđivati modne dodatke po najmu će artikl platiti od 10 do 30 kuna.

- Poslovni model razvijali smo više od godinu dana i uložili iznimno mnogo truda. Ideju sam dobila prateći svjetske modne trendove, ali i na temelju vlastitog iskustva - izjavila je Dora Fanjek, vlasnica Silver Cluba. Torbice i nakit koji će biti namijenjeni posudbi naručivat će se iz Hrvatske, ali iz inozemstva, a u Silver Clubu neće se naći modni brednovi kao ni dizajnerski komadi, već se se orijentirati na unikatno izrađene komade.

Unikatni komadi

U planu je i duže radno vrijeme petkom kako bi djevojke koje izlaze van navečer, ukoliko nemaju odgovarajuću ogrlicu ili torbu, u zadnji čas mogle posuditi modni dodatak po svojoj želji.

- Cilj nam je bio ponuditi iznimno povoljnu uslugu - naglasila je Dora koja navodi kako će nakon otvorenja Silver Cluba u Zagrebu, uslugu proširiti u druge gradove u Hrvatskoj, a uskoro kreće i posudba putem weba.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 12:40