GOSTI ODUŠEVLJENI

Ovo je najjeftinija kava u Zagrebu: ‘365 dana smo kuhali smo ju za 1 euro, kuhat ćemo i narednih 366 dana‘

- Stavili smo cijene svih kava na 1 euro, a ponajprije smo mislili na vas

Caffe bar Unique one

 Privatna arhiva/Facebook

Kvartovski kafić na zagrebačkoj Malešnici prošle je godine iznenadio cijenom kave od jednog eura. Caffe bar Unique one gostima je odlučio pojednostaviti prelazak na novu valutu zbog čega su cijenu kave zaokružili na euro što je gotovo upola niže od cijene koja je bila u kunama. Istu praksu nastavit će i u 2024. godini.

- Dragi gosti, danas je godina dana od kada smo odučili sve kave staviti 1 euro. Prije svega, želimo vam zahvaliti na ukazanom povjerenju u ime cijelog tima. Krenulo je pričom uvođenja eura prošle godine. Stavili smo cijene svih kava na 1 euro, a ponajprije smo mislili na vas, napisali su na svojoj Facebook stranici.

- Želimo da svatko tko želi popiti kavu, može po korektnoj cijeni i vrhunskoj kvaliteti. 365 dana smo kuhali kavu za 1 euro, kuhat ćemo i narednih 366 dana. Hvala, stoji u objavi.

Vlasnik kafića Ivan Belko prošle je godine za Jutarnji rekao kako ovu praksu uvode da bi gostima i konobarima bilo lakše dok se ne priviknu na računanje i preračunavanje u eurima, kao i da svima omoguće pristupačnu cijenu kave. Čini se kako je praksa urodila uspjehom pa i ove godine nastavljaju s istom taktikom.

Gosti su na društvenim mrežama izrazili zadovoljstvo nastavkom takve prakse.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 13:03