DOM ZDRAVLJA CENTAR

PACIJENTI SE SMRZAVALI U ČEKAONICAMA, A LIJEČNICI NOSILI ČIZME Iz Uprave kažu da se kotlovnica popravlja i da će početi grijati

Ilustracija
 Ivo Ravlić / CROPIX

- Sjedio sam u čekaonici dulje od sat vremena i smrznuo sam se. Došao sam po lijekove koje inače pijem i morao sam dobiti nove, tako da nije da sam došao jer mi je dosadno.

Bio sam lagano prehlađen, a nakon toga mi je bilo još gore. Mogu misliti kako je bilo ljudima koji su došli na rendgen ili ultrazvuk, gdje se moraju svući, ili majkama s djecom - ispričao nam je čitatelj koji je u srijedu čekao pregled u Domu zdravlja u Runjaninovoj ulici.

Dodaje kako ni u ordinaciji nije bilo puno toplije, a primijetio je i da njegova doktorica na nogama nema uobičajenu obuću, nego čizme.

- Najviše me šokirao kad sam je pitao kako steriliziraju instrumente, a ona mi je rekla da se ne brinem, sve je to sterilno, jer prokuhaju vodu. Pa to je nevjerojatno. Drago mi je da nisam došao zubaru, ne znam kako bi to funkcioniralo - kaže nam naš čitatelj.

U Domu zdravlja su nam potvrdili da problem postoji, no kažu kako je riječ o radovima na rekonstrukciji kotlovnice, koji su bili toliko složeni da su trajali četiri dana dulje nego što je bilo planirano. Unatoč tome, sve je normalno funkcioniralo, tvrde: ordinacije su se grijale klimama, a kako vanjske temperature nisu padale ispod 15-ak stupnjeva, nije bilo problema.

- Očekivani početak rada kotlovnice je danas - ističe Antonija Balenović, ravnateljica Doma zdravlja Zagreb - Centar, a isto su nam potvrdili i iz Grada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 14:41