ZAGREBAČKI HDZ

Pavičić Vukičević se ‘autala‘, Tomašević očekivano. Sve su nervozniji pa skreću kampanju na ideologiju

‘Kad nemaš rješenja na dobrobit Zagreba, kad si sve nervozniji, što drugo preostaje nego vraćati se na podjele, prošlost i Tita‘
Jelena Pavičić Vukičević i Tomislav Tomašević
 Cropix

Zagrebački HDZ objavio je u srijedu status na Facebooku u kojem su komentirali izjave kandidata za gradonačelnika Tomislava Tomaševića i Jelene Pavičić Vukičević o eventualnom vraćanju Trga maršala Tita.

Iz zagrebačkog HDZ-a, čiji je kandidat na lokalnim izbora Davor Filipović, poručuju kako su Tomašević i Pavičić Vukičević sve nervoniji i zato skreću kampanju na prošlost i ideološka pitanja.

- Da Tomislav Tomašević želi vratiti Trg maršala Tita, to je valjda svakome bilo jasno. No neke je možda iznenadilo da gđa Jelena Pavičić Vukičević 'nema ništa protiv' povratka tog imena, čijoj promjeni u Trg Republike Hrvatske kako sama ima potrebu odjednom naglašavati - 'nije pljeskala'. Kažemo, neke je možda iznenadilo, ali ne i one koji su upoznati s činjenicom da je kandidatkinja BM-a 365 izvorno SDP-ovka - što je očito u političkom razmišljanju i ostala. Pavičić Vukičević 'autala' se pred širom javnosti, potvrdila je ono što su nepristrani promatrači otprije znali.

No to i nije sad najvažnije - ionako ćemo spriječiti taj njihov zajednički naum. Pitanje je zašto i gđa JPV i samoproglašeni 'mesija' istodobno, i to prilično napadno, skreću kampanju na ideološke prijepore. Odgovor je jednostavan: jer nemaju ni viziju ni program razvoja našeg grada, a i raspada im se mjehur od PR sapunice - unatoč ponekim 'anketama' koje sami naručuju, naštimavaju i plasiraju. Kad nemaš rješenja na dobrobit Zagreba, kad si sve nervozniji, što drugo preostaje nego vraćati se na podjele, prošlost i maršala Tita, poručuju iz zagrebačkog HDZ-a.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 09:54