ČEKA SE DOZVOLA

Pavičić Vukičević se provozala sljemenskom žičarom: ‘Sama sam se uvjerila u njezinu sigurnost‘

‘Vjerujemo da će naša žičara uskoro biti puštena u uporabu, a naši sugrađani uživati u sigurnoj i ugodnoj vožnji i najljepšem pogledu‘
Jelena Pavičić Vukičević i Ivica Lovrić tijekom vožnje žičarom
 Facebook

Obnašateljica dužnosti gradonačelnice Zagreba i kandidatkinja Stranke rada i solidarnosti za gradonačelnicu Zagreba Jelena Pavičić Vukičević objavila je na Facebooku snimku testne vožnje sljemenske žičare poručivši svojim pratiteljima kako je sigurna.

Na snimci se vidi kako se Pavičić Vukičević, pročelnik Gradskog ureda za obrazovanje Ivica Lovrić, pročelnik Gradskog ureda za prostorno uređenje, izgradnju Grada, graditeljstvo, komunalne poslove i promet Dinko Bilić i voditelj projekta Goran Radić voze žičarom te su se, kako je napisala obnašateljica dužnosti gradonačelnice, uvjerili u njezinu sigurnost.

Pavičić Vukičević je poručila kako je Grad dosad ishodio osam uporabnih dozvola te da se čeka još samo jedna potrebna dozvola i to Sanitarne inspekcije Državnog inspektorata RH koja na teren izlazi 29. travnja.

- Žičara je sigurna! Svi sudionici tehničkih pregleda u čiju domenu spada upravo statika i sigurnost građevine i opreme žičare su bezrezervno potvrdili njezinu sigurnost u koju sam se i sama uvjerila.

​Redovito se voze testne vožnje, no nažalost, ista ne može biti u komercijalnoj uporabi. Do sada smo ishodili 8 uporabnih dozvola i čekamo još samo jednu za koju nam je potrebna potvrda Sanitarne inspekcije Državnog inspektorata RH koja na teren izlazi 29. travnja, kada je zakazan zadnji tehnički pregled.

Vjerujemo da će naša žičara uskoro biti puštena u uporabu, a naši sugrađani uživati u sigurnoj i ugodnoj vožnji i najljepšem pogledu, napisala je Pavičić Vukičević.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 22:44