ZA GRADONAČELNIKA

Petek najavio kandidaturu u vozilu Hitne pomoći: ‘Zagreb je bombonijera iz koje se časte mnogi‘

Kandidaturu je najavio u petak u kombi vozilu bivše Hitne pomoći, u kojem će imati pokretni ured
 Zeljko Puhovski/Cropix

Nezavisni zastupnik u zagrebačkoj Gradskoj skupštini Renato Petek najavio je u petak je u kombi vozilu bivše Hitne pomoći, u kojem će imati pokretni ured i biti na raspolaganju Zagrepčanima, kandidaturu za gradonačelnika Zagreba.

"Ovo je logotip Hitne pomoći za Grad Zagreb, naravno u političkom smislu. Nadam se da će građani dobro prihvatiti moje poruke i da ću zadobiti povjerenje njih i partnera s kojima ću krenuti u utrku za gradonačelnika na lokalnim izborima u svibnju 2021. godine", poručio je Petek iz svog pokretnog ureda u kombiju koji je parkirao ispred zagrebačke Gradske uprave.

Pojasnio je kako je to vozilo bivše Hitne pomoći koje je trebalo završiti na otpadu, a on ga je oporabio i napravio pokretni ured za prijem građana. S njime će dolaziti na pozive građana kombijem i na "konkretnim problemima tražiti konkretna rješenja".

Na njegovoj internetskoj stranici www.renatopetek.hr, koja je danas također puštena u promet, može se vidjeti njegova vizija Grada Zagreba, a idućih dana predstavit će tim s kojim će izaći na izbore te rješenja za ključne gradske probleme.

Petek kaže da je otvoren i zainteresiran za suradnju sa svima kojima nije cilj samo smijeniti Milana Bandića, nego i odgovorno i uspješno upravljati Zagrebom.

Upozorio je kako je Zagreb, iako ima najveći prirez u Hrvatskoj, najzaduženiji hrvatski grad, što treba promijeniti, kako bi Zagrepčani dobili kvalitetniju uslugu u skladu s novcem koji uplaćuju u gradski proračun.

"Grad Zagreb je trenutno bombonijera iz koje se časte mnogi - prijatelji, kumovi, brojni koalicijski partneri - to treba prestati. Vrijeme je za promjene", poručio je Petek.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. rujan 2021 17:48