BUKTINJA U GRAČANIMA

Petek: ‘Ženi koja se žalila na buku zagrebačke žičare izgorio je automobil‘

‘Treba li netko stradati kako bi se potpuno rasvijetlila priča oko afere ‘žičara‘ koje su zajedničkim snagama izgradili BM365 i HDZ?‘
Izgoreni auto
 Facebook

Kandidat za zamjenika SDP-ovog potencijalnog gradonačelnika Joška Klisovića, Renato Petek, na svojoj je Facebooku stranici napisao da je ženi koja se žalila zbog buke koju proizvodi zagrebačka žičara izgorio automobil.

'Gospođi koja se jučer požalila na buku žičare, noćas je izgorio auto', napisao je Petek te objavio i slike izgorenog automobila.

'Saga oko najskuplje, a nefunkcionalne žičare dobila je neočekivan zaplet. Treba li netko stradati kako bi se potpuno rasvijetlila priča oko afere 'žičara' koje su zajedničkim snagama izgradili BM365 i HDZ?', pita se Petek.

'Gospođi Banek koja je jučer hrabro istupila u medijima i požalila se na buku žičare zbog koje joj je smanjena kvaliteta života, noćas je izgorjelo vozilo ispred kuće, uz samu trasu žičare. Mjerenjem buke građani su, u svojim objektima uz trasu žičara, kod Donje postaje te kod kutne skretnice, utvrdili da je ona iznad zakonom dozvoljenih granica. Sada je na redu Državni inspektorat, a nadam se da ni policiji neće trebati puno vremena da utvrdi tko je zapalio auto ili je on gorio spontanim samozapaljenjem što smo već kao razlog požara slušali vezano uz otpad na Jakuševcu', napisao je Petek.

Kako je Jutarnji ranije objavio, zagrebački vatrogasci noćas su se borili sa vatrenom stihijom koja je pod nerazjašnjenim okolnostima izbila na BMW-u koji se nalazio na parkiralištu Ulice Gračansko dolje.

Dojava o buktinji pristigla je dežurnim službama oko 2.30 sati, a osim vozila, vatra je zahvatila i plastičnu nadstrešnicu ispod koje je auto bio parkiran. Točan uzrok požara bit će poznat po dovršetku policijskog očevida.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2022 16:24