MLADIĆ UBIO OCA?

Policija nastavlja istragu ubojstva na zagrebačkom Črnomercu

Policija sumnja da je 26-godišnjak 51-godišnjem ocu nožem zadao više ubodnih rana, uslijed kojih je ovaj preminuo na mjestu događaja

Policijski očevid na Črnomercu nakon smrti 51-godišnjaka

 Ranko Suvar/Cropix

Zagrebačka policija izvijestila je u utorak kako će nastaviti kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom zbog ubojstva oca prošle subote na Črnomercu, nakon što osumnjičeni bude otpušten iz bolnice.

Policija sumnja da je 26-godišnjak, u subotu oko 11 sati u stanu u prizemlju kuće u Ulici Vinogradi, ubio 51-godišnjeg oca, kojemu je nožem zadao više ubodnih rana, uslijed kojih je preminuo na mjestu događaja.

Osumnjičeni se nakon ubojstva, dodaje policija, dao pješice u bijeg, ali su ga policajci uhitili nedaleko mjesta događaja i stavili pod nadzor. Kako je 26-godišnjak imao rezne ozljede na ruci, prevezen je u KB Sestre Milosrdnice, gdje mu je sanirana ozljeda.

S obzirom na njegovo stanje, upućen je na daljnji pregled, gdje je zadržan na liječenju u odgovarajućoj zdravstvenoj ustanovi, nadodaje policija.

U policiji ističu da su očevid na mjestu događaja obavili policijski službenici ekipe za očevide Policijske uprave zagrebačke te da će se kriminalističko istraživanje nastaviti nakon otpuštanja 26-godišnjaka iz zdravstvene ustanove.

Potom će protiv 26-godišnjaka biti podnijeta kaznena prijava zagrebačkom Županijskom državnom odvjetništvu zbog teškog ubojstva.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 12:22