NESREĆA NA JARUNU

Policijsko vozilo na pješačkom prijelazu naletjelo na dječaka na romobilu, mališan je zadržan u bolnici

Dijete je ozlijeđeno i prevezeno u bolnicu na daljnje pružanje liječničke pomoći

Ilustracija, policijski automobil

 Vojko Basic/CROPIX

Policijski automobil je u četvrtak ujutro naletio na dijete na romobilu na zagrebačkom Jarunu, dijete je prevezeno u bolnicu.

U Policijskoj upravi zagrebačkoj (PUZ) Hini su rekli da su jutros u 9,53 sati imali dojavu o prometnoj nesreći u zagrebačkom naselju Jarunu, na križanju Ulice Bernarda Vukasa i Ulice Stjepana Ljubića Vojvode u kojoj je sudjelovalo službeno policijsko vozilo i dijete na romobilu.

"Dijete je ozlijeđeno i prevezeno u Kliniku za dječje bolesti Zagreb u Klaićevoj ulici", kažu u policiji. Ističu da je očevid u tijeku te da utvrđuju okolnosti pod kojima je došlo do nesreće.

Mediji navode da je policijski automobil naletio na dječaka koji je 2014. godište na pješačkom prijelazu, a na romobilu je bio bez kacige. Dječak navodno nije životno ugrožen, ali je preventivno zadržan u bolnici zbog oguljenja i nagnječenja.

Jutarnji list doznaje da dječak nije životno ugrožen, ali je preventivno zadržan u bolnici. Ima ozljede oguljenja i nagnječenja na glavi, šakama i koljenu, a CT ne pokazuje ozljede na mozgu.

Dječak nije imao kacigu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 18:29