OPASNOST NA TRAVNJAKU

Polomljeni šaht u središtu Zagreba prijeti prolaznicima: ‘Moja djevojčica je skoro slomila nogu‘

Plastični šaht na koji bi se mogla spotaknuti djeca, ali i odrasli, nitko nije zamijetio
 Jutarnji list

Nije ugodno doživjeti da ti dijete skoro slomi nogu u polomljenom šahtu. Naravno da sam zabrinuta - kaže Katja Šragalj Pavunčec, majka djevojčice koja se zamalo ozlijedila hodajući po travi uz pločnik u blizini Hrvatskog narodnog kazališta.

Naime, na travnjaku tik uz šetnicu nalazi se potrgani šaht za navodnjavanje. Cvjetnjacima i travnjacima koji okružuju HNK naš se grad može dičiti jer oni su uvijek čisti, uređeni, pokošeni i vidno održavani te je stoga neobično da strgani, plastični šaht na koji bi se mogla spotaknuti djeca, ali i odrasli, nitko nije zamijetio.

image
Jutarnji list

- Budući da je ljeto, često idemo u šetnju u večernjim satima pa je polomljeni šaht lako previdjeti. Sada je i šetnja postala opasna. Nadam se da će se nešto poduzeti kako se nitko ne bi ozlijedio - zaključuje Šragalj Pavunčec.

U telefonskom razgovoru djelatnica Zrinjevca nas je obavijestila da će svakako provjeriti situaciju sa šahtom kod HNK, no naglasila je da građani ne bi uopće smjeli hodati po zelenim površinama.


Ako imate gradsku priču, javite se na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 13:21