ADVENTSKO VRIJEME

Predivna Božićna bajka Bote nosi poruku ljubavi i darivanja, a osvaja na prvu

Prekrasan ambijent ispunjen je zelenilom pristiglim s juga Hrvatske, iz malostonskog zaljeva, od kuda korijene vuče obitelj Šare
 Filip Popović

Negdje u magli, šećući zagrebačkim ulicama u ovo predblagdansko vrijeme, pažnju privlači mnoštvo adventskih lampica koje nas vode u pravu blagdansku bajku u Ulici kralja Zvonimira 124. Restoran Bota Šare predstavlja božićnu bajku u kojoj vlada prijateljstvo, u kojoj se stvaraju nove uspomene i ljubavi. Ovogodišnje teme obiteljskog ambijenta Adventa u Bote su darivanje i ljubav.

Upravo darivanje od davnina simbolizira adventsko vrijeme. Već na samom ulasku na terasu Bote poglede nam privlače veliki pokloni. Oni simboliziraju najposebnije darove, a to su vrijeme, pažnja i ljubav koji su nam ove godine potrebniji no ikada. Prostrani restoran svojim nas uređenjem vodi u neka prošla vremena kad smo pred blagdane s veseljem, uz priče naših starih, čekali onaj trenutak kada ćemo ispod bora pronaći poklone te uživati u obiteljskim trenucima i božićnom ugođaju.

image
Filip Popović
image
Filip Popović
image
Filip Popović
image
Filip Popović
image
Filip Popović

- Veliki fenjeri kao da nas pozivaju u topli svijet u kojem vladaju likovi iz bajki. Sove, razne ptice, čovječuljci i veliki bijeli jelen razigrat će maštu i potaknuti nas na razmišljanje o emocijama koje ovo vrijeme donosi - ističe Nina "Pixy With Love" Blečić, koja je zajedno s obitelji Šare osmislila ovogodišnju čaroliju.

Prekrasan ambijent ispunjen je zelenilom pristiglim s juga Hrvatske, iz malostonskog zaljeva, od kuda korijene vuče obitelj Šare. Miris pinus bora i lovora najbolji su poziv za adventsku gastro bajku koju su nam pripremili ovog Božića.

Svaka od drvenih poklon kutija predstavlja jedan od osjećaja, a detalji su tu kako bi decentno najavili gastro bajku. Miris Tanjinih fritula, teta Marinih kolača, ribe u soli i drugih blagdanskih specijaliteta ovog ćemo adventa dijeliti s najmilijima.

image
Filip Popović
image
Filip Popović
image
Filip Popović
image
Filip Popović
image
Filip Popović

Na kraju druženja, ne preostaje nam ništa nego posjetiti veliku blagdansku poklon kućicu u kojoj ćemo rado s najdražima ovjekovječiti ove zajedničke trenutke. Njom uz zelenilo s juga, dominira fotelja iz bote obitelji Šare, stare skije te topla dekica koja će, uz živu vatru, zagrijati ove hladne dane koji su pred nama. Upravo zato, ovaj je Advent u Bote posvećen obitelji, prijateljima i onima koje najviše volimo. Vrijeme je ovo da im poklonimo ljubav i pažnju te provedemo dragocjeno vrijeme s onima koje najviše volimo.

Čarolija će potrajati sve do Badnjaka kada će se i vrijedna ekipa Botinog tima pozdraviti s Vama i uživati sa svojim obiteljima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. studeni 2021 22:29