APEL GRAĐANIMA

Prepoznajete li muškarce s fotografija? Zagrebačka policija traži ih zbog prijevara

Jedan je ispred bankomata u Ulici Račkoga 6 prevario umirovljenika, a drugi je počinio kazneno djelo računalne prijevare
 PUZ

Prepoznajete li osobe s fotografija? Javite nam anonimno na 192, apel je zagrebačke policije koja već duže vrijeme traga, sudeći prema objavi na njihovoj službenoj internetskoj stranici, za prevarantima.

U prvom slučaju traga se od 2. siječnja prošle godine za nepoznatim muškarcem koji je u Trpimirovoj ulici kod kućnog broja 31 počinio kazneno djelo računalne prijevare. Na osnovu videonadzora kojim zagrebački kriminalisti raspolažu, neidentifiricani muškarac star je oko 30 godina, mršavije je tjelesne građe, visine oko 170 cm te kraće kose, brade i brkova.

image
PUZ

U drugom slučaju traga se već dvije godine za prevarantom koji je 4. ožujka oko 10 sati ispred bankomata u Ulici Račkoga 6 prevario umirovljenika.

Sa snimke videonadzora vidljivo je da je počinitelj star između 45 i 50 godina, deblje tjelesne građe, visine oko 190 centimetara i tad je imao tamniju, kraću kosu.

image
PUZ

- Ukoliko građani imaju korisne informacije o osobama s fotografija, pozivamo ih da o tome obavijeste V. policijsku postaju Zagreb na broj 01/4570-120 ili njima najbližu policijsku postaju ili neka nam se jave na broj 192, a može i putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. - kažu iz policije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 22:48