ZASJELI U FOTELJE

Pročitajte tko su novi direktori Zagrebačkog holdinga

Razriješeni direktori su Marko Melčić, Zdenko Antunović, Jadranko Robić, Gordana Pokrajčić, Srećko Vučković, Zdravko Juć i Mate Kraljević

ZAGREB - Zagrebački holding dobio je 12 novih direktora podružnica dok je 11 uspjelo zadržati svoju funkciju.

Uprava Holdinga za direktora Čistoće postavila je Branimira Valašeka dok će Stanogradnju od danas voditi Filko Cezner. Tržnice Zagreb pripale su Dariju Kobeščaku, Upravljanje Športskim objektima Ivi Eriću, Podružnice Vladimir Nazor Srđanu Vlaoviću, Vodoopskrba i odvodnja Davoru Poljaku.

Smijenjenog Matu Kraljevića na čelu Zagrebparkinga naslijedio je Robert Mišeta, a Alen Gospočić preuzeo je vođenje Zagrebačkih cesta.

Sportske i zabavne događaje u Areni Zagreb sada će 'potpisivati' Tomislav Pervan. Milovan Buchberger vodit će Gradske plinare Zagreb - Opskrba d.o.o., a Zagreb Centrum Goran Krmpotić.

Direktori koji nisu izgubili svoju funkciju su: Bože Čović u AGM-u, Ante Cicvarić u Autobusnom kolodvoru, Ljerka Ćosić u Gradskim grobljima, Joško Jakelić u Gradskom stambenom komunalnom gospodarstvu, Tada Cigić u Robnim terminalima Zagreb.

U Zagrebačkom digitalnom gradu na čelu i dalje ostaje Ivana Krivić, a Mirela Bartolec u Zagrebačkom Velesajmu. ZET-u nastavlja voditi Dubravko Baričević, ZGOS Zlatko Milanović, Zrinjevac Igor Toljan, a Gradsku plinaru Zagreb Bruno Lacković.

Boris Guina će biti predložen za člana Uprave Zagreb plakata d.o.o.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. lipanj 2024 11:31