POTPUNI KAOS

Prometni kolaps u Zagrebu: Oštećena naponska mreža na Savskoj, tramvaji stoje!

Na terenu je servisna ekipa koja žurno radi na sanaciji mreže, poručili su jutros u 7:20 iz ZET-a

Ilustrativna fotografija, prometna gužva na Savskoj ulici u Zagrebu

 Cropix/

NOVO, 08:45 - Sanirano je oštećenje naponske mreže na Savskoj kod Koturaške te je u tijeku normalizacija tramvajskog prometa, priopćeno je iz ZET-a.


U tijeku je prometni kolaps u Zagrebu, u vrijeme najveće jutarnje gužve.

Jutros je nešto iza 7 sati nekoliko tramvaja stalo u blizini tramvajske stanice kod Botaničkog vrta pa su putnici dalje nastavili pješice.

ZET je na svojim web stranicama objavio da je došlo do oštećenja naponske mreže na Savskoj ulici kod Koturaške, zbog čega je u tijeku zastoj tramvajskog prometa.

- U tijeku je zastoj tramvajskog prometa u Vodnikovoj i Savskoj zbog oštećenja naponske mreže na Savskoj kod Koturaške. Na terenu je servisna ekipa koja žurno radi na sanaciji mreže, poručili su jutros u 7:20 iz ZET-a.

Tramvaji s Glavnog kolodvora voze samo prema Trgi bana Jelačića, a Zagrepčani kroz Mihanovićevu mogu samo pješice. Vukovarska i Savska su također u zastoju, a zbog svega se stvaraju gužve na Vodnikovoj i Savskoj cesti.

image
Jutarnji List/Hanza Media
image
Jutarnji List/Hanza Media
image
Jutarnji List/Hanza Media
image
Jutarnji List/Hanza Media

Iz ZET-a su za Jutarnji list poručili da je jedan dio zastoja već riješen, a očekuju da će se i ostatak prometa normalizirati vrlo brzo.

- Mihanovićeva je već puštena u promet, a za 10-15 minuta bi trebalo biti riješeno sve, ako ne i ranije, odgovorili su nam iz ZET-a.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 08:47