ŠALA S FACEBOOKA

RUPA U SLAVONSKOJ KAO NOVA FONTANA Autoru duhovite fotomontaže Milan Bandić daje Medalju Grada

Nepoznati autor fotomontaže na kojoj je rupa na Slavonskoj aveniji postala fontana mogao bi postati dobitnik Medalje Grada Zagreba. Najavio je to gradonačelnik Milan Bandić dok je obilazio frekventnu Slavonsku aveniju na kojoj se prije tjedan dana otvorila rupa duboka sedam metara i široka pet. Budući da je izjava zvučala kao šala, možda će autor fotomontaže koja posljednjih dana kruži društvenim mrežama ipak ostati bez obećane nagrade.

- Tko je god to napravio dovitljiv je, i ako znate tko je, javite, dat ću mu Medalju Grada. Treba ponekad prihvatiti ‘zeku’ na račun gradonačelnika. To je sastavni dio utakmice - rekao je Bandić u subotu navečer tijekom kontrole radova na sanaciji rupe.

Tom je prilikom izjavio da bi taj dio avenije trebao biti otvoren već u srijedu navečer, iako su prve najave bile da će sanacija trajati do 15. travnja. - Dogodilo se što se dogodilo i ne dao Bog da se opet ponovi - slegnuo je ramenima Bandić i ispričao se Zagrepčanima zbog prometnog kolapsa.

Radove izvodi tvrtka Tigra vlasnika Milana Penave koji tvrdi da je rupa nastala zbog urušavanja svoda kanala ispod avenije. Sada su postavljene cijevi novog kanala. - Kanal je napravljen 1964. godine kada su u Zagrebu bile poplave i moguće je da je tada bilo propusta pri izvođenju radova - rekao je Penava.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 14:45