TEŠKE RIJEČI

SDP razriješio Rešetića nakon prostačkog ispada, oglasila se i Mirela Ahmetović

Marijan Rešetić razriješen je sa svih stranačkih funkcija i više neće obnašati dužnost povjerenika za Trešnjevku Jug
Politička tajnica SDP-a Mirela Ahmetović
 Damjan Tadic/Cropix

Nakon što je u javnost procurila informacija o prostačkom ispadu zagrebačkog SDP-ovca Marijana Rešetića na sastanku u mjesnoj organizaciji Donji grad, iz te stranke su poručili da su ga razriješili svih dužnosti te pokrenuli stegovni postupak.

Gradska organizacija SDP-a Zagreb povodom incidenta koji se dogodio na neformalnom sastanku u mjesnoj organizaciji Donji grad, izdaje sljedeće priopćenje:

"Osuđujemo neprimjereno i nepristojno ponašanje kolege Rešetića koji je svojim istupom izazvao štetu našoj organizaciji u Zagrebu, ali i cijeloj stranci. Ovakvo ponašanje nije u skladu s našim socijaldemokratskim vrijednostima, niti je primjereno međuljudskim odnosima u našoj stranci i mi ga ne možemo, niti želimo tolerirati.

U SDP-u možemo razmjenjivati ideje, rješenja, viziju kakav SDP želimo graditi u Zagrebu u budućnosti i očekujemo da se upravo na tome temelje i svi razgovori i sva sučeljavanja koja su pred nama u narednim unutarstranačkim izborima za Gradsku organizaciju Grada Zagreba.

Jednako tako, vjerujemo da će sve kolege i kolegice u svojim javnim istupima u medijima i na društvenim mrežama prezentirati svoje ideje o budućnosti stranke i socijaldemokracije kao najvažniju temu svojeg političkog djelovanja i rada, jer samo tako će SDP biti snažnija stranka spremna nuditi rješenja za građane Grada Zagreba.

Marijan Rešetić razriješen je sa svih stranačkih funkcija i više neće obnašati dužnost povjerenika za Trešnjevku Jug te će se protiv njega pokrenuti stranački stegovni postupak.", poručili su iz SDP-a.

O ovoj temi na Twitteru se oglasila i politička tajnica SDP-a Mirela Ahmetović:

"Uličarskim ispadima i šovinizmu ne smije biti mjesta u SDPu, oštro osuđujem prostački nasrtaj na Danicu Juričić i ostale članice i članove SDPa. Stranka se gradi zajedničkim radom i argumentima, a ne primitivnim verbalnim napadima", napisala je Ahmetović.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 01:17