FESTIVAL

Široka ponuda piva i odlična glazba: Što nas očekuje na nezaboravnom Brundanju?

Označite 17. lipnja u svojim kalendarima, okupite prijatelje i pripremite se za vrhunsku glazbu i atmosferu

Brundanje - Craft, Rock & Street Food festival

 Izvan Fokusa/

Pripremite se za nezaboravno glazbeno iskustvo uz svirku četiri iznimne grupe u subotu, 17. lipnja 2023. u dvorištu Pivovare Medvedgrad, Huzjanova ulica 36 u Zagrebu. Očekujemo vas na Brundanju - Craft, Rock & Street Food festivalu. Na jedinstvenom glazbenom doživljaju uz šest sati čistog rocka (četiri kompletna koncerta u jednoj večeri), hitove legendarnih grupa Letu Štuke, Kojoti, Jonathan i BluVinil, osvježite se uz više od deset vrsta Medvedgrad piva, dvije pivske premijere i vrhunski street food by Picnic, Munchy i The M Brothers.

image

Koncertna atmosfera

Julien Duval/

Koncerti kreću od 19.30, a već od 17 sati možete svratiti u Pivovaru Medvedgrad i uvjeriti se zašto je ova najstarija hrvatska craft pivovara, ujedno i sinonim za vrhunsku kvalitetu. Upoznajte pivske okuse na izvoru, razgledajte pivovaru i utažite žeđ s više od deset vrsta craft piva, od kojih su neka od najpoznatijih Zlatni medvjed, Grička vještica i Baltazar. Na Festival možete doći organiziranim besplatnim prijevozom autobusima, koji će kretati s Trga dr. Franje Tuđmana: od 16 do 20 h, svakih sat vremena, a od 20 do 02 h svakih 40 min. Dolazite li u vlastitom aranžmanu osiguran vam je besplatan parking.

image

Bend ‘Kojoti‘

Dorasaric/
image

Letu Štuke

Tarik Zahirović/
image

Riječki bend ‘Jonathan‘

Promo/

Ovo jedinstveno putovanje kroz zvuk i emocije otvaraju mlade zvijezde - grupa BluVinil. Držimo fige da bude ‘Sunčan dan‘ dok vas Letu Štuke obasipaju zaraznim ritmovima. Zaplovite i na glazbenim valovima uz Kojote, uz njihove nezaboravne pjesme, a grupa Jonathan obećaje odličnu svirku, kako biste zaboravili sve probleme i prepustili se glazbenoj čaroliji.

image

Razgledavanje pivovare

Julien Duval/

Premijerno upoznajte dva nova piva iz Fantom serije: Fantom 34 - Mountain IPA pivski je stil koji spaja najbolje osobine West Coast IPA-e i New England IPA-e. Posljednji Fantom 30 bio je Mountain IPA i iz povjerljivih izvora doznajemo da je nestao brzinom munje. Fantom 35 - New England Pale Ale savršen je za ljubitelje hmelja i hmeljnih aroma, ali s manje gorčine. Cijena svih piva od 0,5 l prava je festivalska, samo 3 eura. Plaćanje je isključivo bezgotovinsko (cashless), uz jedan dodatak - svi koji plaćaju Keks Payom imaju 15% popusta na svo pivo (u tom slučaju pivo košta 2,55 eura)!

Označite 17. lipnja u svojim kalendarima, okupite prijatelje i pripremite se za večer ispunjenu vrhunskom glazbom i nevjerojatnom atmosferom.

Ulaznice po cijeni od 15 eura potražite na entrio.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 08:18