KANDIDAT ZA ZAGREB

Škoro u Dnevniku nabrajao što mu sve smeta u Zagrebu pa voditeljicu iznenada pitao ima li balkon

‘Zagreb izgleda kao božićno drvce okićeno kantama za smeće, automobili parkiraju na nogostupu, imamo bezbroj ležećih policajaca...‘
Miroslav Škoro
 Goran Mehkek/Cropix

Predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro uključio se posljednji u utrku za gradonačelnika Zagreba nakon što su, kako kaže, spoznali da imaju sve elemente da mogu objaviti kvalitetnu kandidaturu.

- Imamo politički program na kojem radimo već nekoliko mjeseci i on je vrlo opsežan, kazao je Škoro u Dnevniku HTV-a.

Istaknuo je kako su ovo izbori na kojima se može pokazati iskustvo u upravljanju.

- Meni smeta što je Zagreb grad u kojem nema transparentnosti u proračunu, ne znamo koliko smo dužni i koliko zarađujemo, smeta mi što Zagreb izgleda kao božićno drvce okićeno kantama za smeće, što se automobili parkiraju na nogostupu, što imamo bezbroj ležećih policajaca, što se netransparentno biraju socijalni programi, rekao je Škoro.

Naglasio je kako se mnogo novca u gradu Zagrebu troši nenamjenski, a to je oko 50 milijuna kuna.

Škoro je istaknuo kako očekuje da ljudi shvate da ovim izborima trebaju napraviti promjenu.

- Mi smo svi u politici i imamo se pravo kandidirati i nadati nečemu, istaknuo je i dodao kako smatra da je on taj koji može riješiti probleme u gradu Zagrebu.

Škoro je naglasio kako je pitanje šala i pošalica koliko ima tramvaja, kamo vode i koliko ima vrtića. Pitao je ima li novinarka balkon te ja naglasio kako je tu u pitanju sila puta krak i bitno je koliko će se on opteretiti. Ako se malo stane na rub onda se optereti balkon i on pukne, ali to ne znači da ne treba imati balkon.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 01:17