DAVOR FILIPOVIĆ

‘Škoru bi trebalo biti sram - u panici čak i vrijeđa tuđe obitelji! Pogledajte što mi je podvalio‘

U statusu na Facebooku HDZ-ovog kandidata Davora Filipovića spominje se podvala za koju je, tvrdi se, odgovoran Škoro
Davor Filipović, Miroslav Škoro
 Boris Kovacev/Cropix

Na Facebook profilu zagrebačkog HDZ-a osvanuo je status u kojem se citira Davora Filipovića, kandidata HDZ-a za gradonačelnika Zagreba, a u kojem se spominje kako je njegov protukandidat Miroslav Škoro pustio podvalu da je Filipović kršten s 14 godina i da mu je otac Srbin.

- Od početka sam izložen podmetanjima, prljavoj kampanji, lažnim naslovnicama i anketama, no najgore sam ipak doživio od Trgovačkog pokreta Miroslava Škore, koji je neki dan pustio podvalu da sam 'kršten s 14 godina' i da mi je 'otac Srbin'. U međuvremenu sam medijima dostavio sve dokaze o svom i očevu krštenju. Koliko moraš biti jadan, očajan, uspaničen, da se služiš takvim gadarijama kao škoristi, da u kampanji vrijeđaš tuđu obitelj i besramno lažeš o njoj! - citira se Filipovića u statusu na Facebook profilu zagrebačkog HDZ-a pod naslovom 'Škoru bi trebalo biti sram - u panici čak i vrijeđa tuđe obitelji!'.

- A Vesna Škare Ožbolt? Ispočetka su joj puna usta bila našega prvog predsjednika dr. Franje Tuđmana, ali se potom 'autala' i otvoreno najavila da će u 2. krugu podržati Tomaševića, koji se protivi Tuđmanovu spomeniku u Zagrebu!?! A BM-ovka Jelena Pavičić Vukičević podupire pak tog radikalnog aktivista u naumu da vrati Trg maršala Tita! Na sreću, zajedno ćemo ih spriječiti! - navodi se u Facebook objavi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 17:39