BEZOBRAZNO SKUPO

Taksi za vožnju od 4 kilometra platila skoro 60 eura: ‘Išla sam doktoru. Znate što su mi rekli?!‘

Očito je to neki privatnik kojemu sam zaista preskupo platila, požalila nam se Zagrepčanka I. L. J. (podaci poznati redakciji)

taksi račun

 Jutarnji list

- Vožnju sam u subotu ujutro od Tuškanca do Vukovarske (Poliklinika Sv. Rok) u Zagreb taxiju platila gotovo 60 eura - požalila nam se Zagrepčanka I. L. J. (podaci poznati redakciji), koja je oko osam sati naručila vožnju. Iako je mislila da naručuje vožnju od nekadašnje najdugovječnije taksi službe u Zagrebu, izgleda da se zabunila i da ju je to skupo stajalo.

- Nekad se ta taksi služba zvala Zagreb taxi, ali očito to ime sad i drugi koriste, pa kad sam ga upisala u Google, izbacilo mi je broj tog nekog Zagreb taxija, a očito je to neki privatnik kojemu sam zaista preskupo platila tu kratku vožnju - govori I. L. J.

Pokušali smo nazvati broj koji je zvala i naša sugovornica. Javio se muški glas koji nam se također predstavio kao predstavnik Zagreb taxija te rekao da svaki vozač određuje svoju cijenu i da su njihovi korisnici upoznati s njihovim cijenama.

image
Jutarnji list

Inače, Taxi 1717 najstariji je taksi prijevoznik u Zagrebu s više od sto godina tradicije, no koji se više očito ne zove Taxi Zagreb.

- Nakon što sam izašla iz tog taksija, provjerila sam na Boltu koliko bih platila tu vožnju. Ispalo je 6,9 eura - kaže I. L. J., dodajući da je zvala tu taksi službu jer su inače prilično brzi i pouzdani, ali ovaj put je vožnju čekala 26 minuta, a njezina pritužba na cijenu također nije usvojena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 10:55