VESELA ATMOSFERA

Tomašević na Sljemenu zapjevao mnogima omiljenu pjesmu, pridružili mu se drugi uglednici

Skromno, ali veselo slavlje priređeno je u restoranu Zlatni medvjed, a na meniju su bili štrukle, razne štrudle i dvije vrste krafni

Marko Bogdanović, Joško Klisović, Oleg Butković i Tommislav Tomašević

 N1 Screenshot

Svečano otvorenje sljemenske žičare, koju Zagrepčani čekaju od 2007. godine, izazvao je velik interes građana, uglednika i predstavnika novinara.

Gradonačelnik Tomislav Tomašević svečano je pustio u pogon žičaru pritiskom na crveni gumb nešto iza 12 sati, a nedugo potom ušao u gondolu i odvezao se zajedno s drugim uglednicima na vrh Sljemena.

Među viđenijim političarima i drugim uglednicima bili su i ministar prometa Oleg Butković, šef zagrebačke Skupštine Joško Klisović, saborska zastupnica Rada Borić, Tomaševićevi zamjenici Luka Korlaet i Danijela Dolenec te šef ZET-a Marko Bogdanović.

Skromno, ali veselo slavlje priređeno je u restoranu Zlatni medvjed, a na meniju su bili štrukle, razne štrudle i dvije vrste krafni. Služili su se sokovi i rakija medica.

Svečanosti trenutka pridonijeli su i 'Kraljevi ulice', poznati zagrebački sastav, a u jednom trenutku s njima su zapjevali i Tomašević, Klisović, Bogdanović te Butković. Zajedno su otpjevali refren poznate pjesme 'Serbus dragi Zagreb moj'. Svi su bili dobroga raspoloženja, spremno su se pridružili legendarnim glazbenicima, osim Butkovića, koji nije u potpunosti uspio pratiti stihove, što je snimila N1 televizija.

Nakon 13.30 sati svečanost se privodila kraju, te su se uzvanici zaputili prema gondolama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 03:17