‘KAKO VAS NIJE SRAM?‘

Tomašević objavio video: ‘Pogledajte kako šef zagrebačkog HDZ-a bezočno laže o otpadu u Zagrebu‘

- Ne samo da je glasao HDZ nego ste i vi osobno glasali. Kako vas nije sram, pita Tomašević

Mislav Herman

 Screenshot/

Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević objavio je video na kojem Mislav Herman, šef zagrebačkog HDZ-a, govori kako HDZ nikada nije glasovao za lokaciju Resnik kao novi centar za gospodarenje otpadom.

Tomašević nakon toga govori da je to bezočna laž te da je sedam zastupnika HDZ-a, uključujući i Hermana, u svibnju 2018. godine glasovalo za plan gospodarenja otpadom u kojem piše da će centar za gospodarenje otpadom biti Resnik.

- Ne samo da je glasao HDZ, nego ste i vi osobno glasali. Kako vas nije sram, pita Tomašević.

- HDZ uhvaćen u laži oko centra za gospodarenje otpadom. Predsjednik zagrebačkog HDZ-a Herman bezočno laže kad kaže da HDZ nije glasao za lokaciju novog centra za gopodarenje otpadom u Resniku. I HDZ, i on osobno, i ministar Filipović su 2018. glasali za Plan gospodarenja otpadom u kojem jasno piše da će CGO biti u Resniku. Sada se protiv lokacije bune, iako bi promjena lokacije zatvaranje Jakuševca produžila za još dvije godine! Pet godina su bili na vlasti u državi i Gradu, a nisu napravili apsolutno ništa da zatvore Jakuševec, piše uz video snimku koju su na Facebooku objavili Tomašević i politička platforma Možemo!.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 17:18