‘PROMIJENIO SE‘

Troskot o Mostovcu koji je dizao desnicu: Tad je imao 14 godina, sad je najbolji volonter u Hrvatskoj

Kaže da apsolutno osuđuje Perićevo podizanje desnice, ali da treba shvatiti da je tad bio jako mlad i da se u međuvremenu promijenio
Danijel Perić
 Privatni Album

Kandidat Mosta za gradonačelnika Zagreba Zvonimir Troskot komentirao je postupak svog kolege iz Mosta i kandidata za Vijeće gradske četvrti Stenjevec, Danijela Perića, koji je u mladosti podizao desnicu u znak fašističkog pozdrava, a fotografije čega su se pojavile u javnosti, piše N1.

- Pitanje kad je ta fotografija snimljena, možda je tad imao tad 13-14 godina, na određenom nekom tulumu. Ni ne znam sve te kontekste - rekao je Troskot.

- Sad mu se stavlja ta slika, a slika kad je pomogao našim trudnicama ne pitajući ni za rasu ni za spol niti za ikoga… Išao je u najopasnije dijelove Zagreba za vrijeme potresa pomažući našim ljudima - dodao je Troskot.

Kaže da apsolutno osuđuje Perićevo podizanje desnice, ali da treba shvatiti da je tad bio jako mlad i da se u međuvremenu promijenio.

- Govorimo o mladiću koji ima 14 godina, koji je zagrljen, gdje je ruka… Nije istina da se time on sam hvalio, to sigurno nije. Danijel je osoba koja je najbolji volonter u Republici Hrvatskoj. Ovo je dječačka prošlost, on se ogradio od tih svih stvari. Uvijek je pomagao svima, ljudima svih rasa, i bio na ispomoći - kazao je Troskot za N1.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 10:15