BIZAR U ZAGREBU

U gluho doba noći s kombijem završio na spremniku goriva na benzinskoj, do dolaska policije je pobjegao

Riječ je o nesreći s materijalnom štetom čije su posljedice mogle biti daleko veće s obzirom na mjesto gdje se ista dogodila

S kombijem završio na spremniku goriva

 JVP Zagreb

Tko je vozač bijelog kombija kojim je pod okriljem noći na srijedu iz samo njemu znanog razloga pokušao "srušiti" cijene goriva na benzinskoj postaji u zagrebačkoj Dubravi, zagrebačka policija intenzivno nastoji utvrditi.

Naime, dojava o kombiju transporteru, "nasađenom" na spremniku goriva uz samu tablu s cijenama goriva u sklopu benzinske crpke, policiji je stigla u noći na srijedu nešto poslije dva sata. No do dolaska policije na mjesto nesreće, glavnog aktera priče više nije bilo. Odšetao je u noć. Je li bio pijan, pod utjecajem opijata ili nečeg trećeg, još nije poznato.

Prema dosad utvrđenom, teretno vozilo kretalo se Ulicom Rudolka Kolaka u smjeru istoka te je iz neutvrđenog razloga, kažu iz PU zagrebačke, skrenulo van kolnika na travnjak uz sjeverni rub kolnika. Riječ je o nesreći s materijalnom štetom čije su posljedice mogle biti daleko veće s obzirom na mjesto gdje se ista dogodila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 06:36