NOĆNO LUDILO U ZAGREBU

U kafiću zapucao iz oružja, uskočio u auto, zabio se u ogradu pa nastavio sumanuto trčati. Nije daleko stigao...

Događaj se trenutno vodi kao dovođenje u opasnost života i imovine, a okolnosti koje su dovele do pucnjave se još istražuju

Ilustracija

 Nikola Vilic/Cropix

Nakon što je gost zapucao u strop u kafiću u Oreškovićevoj ulici u Novom Zagrebu noćas 15 minuta nakon ponoći, zagrebačka policija se odmah po dojavi stvorila na poprištu događaja. Nije dugo trebalo da se odbjeglom naoružanom muškarcu uđe u trag iako je pobjegao.

Iz PU zagrebačke kažu da se nepoznati počinitelj dao u bijeg osobnim automobilom zagrebačkih registarskih oznaka nakon čega je nedugo zatim, naletio na ogradu i rubni kamen. Pa se zaustavio i nastavio svoj noćni bijeg pješice, Iako je sumanuto trčao, policajci su ga uspjeli sustići te uhititi.

Potom su utvrdili identitet i da se radi o 37-godišnjem muškarcu, a u neposrednoj blizini mjesta uhićenja pronašli su i vatreno oružje koje je netom prije odbacio.

U tijeku je kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve okolnosti koje su dovele da 15 minuta iza ponoći odluči zapucati u strop ugostiteljskog objekta i tim potezom dovesti u opasnost živote i imovinu drugih osoba.

Tijekom dana će biti obavljen i pretres njegova doma te vozila, a hoće li u njemu išta nedozvoljeno pronaći, bit će poznato po dovršetku istraživanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 17:33