BANDIĆ POKROVITELJ

U KRISTALNOJ DVORANI WESTINA ODRŽAN DONATORSKI BAL CRVENOG KRIŽA Milanka Opačić zablistala u raskošnoj haljini hrabrog dekoltea

 
Milanka Opačić na balu Crvenog križa
 Bruno Konjević/CROPIX

Pod visokim pokroviteljstvom gradonačelnika Grada Zagreba Milana Bandića u Kristalnoj dvorani hotela Westin u subotu navečer održan je 'Bal Crvenog križa Grada Zagreba 2018.'.

Od 1878. godine pa do danas, Gradsko društvo Crvenog križa Zagreb svakodnevno pomaže starijim i nemoćnima, socijalno ugroženima i svim onim građanima kojima je pomoć potrebna. Kroz povijest, donacije su prikupljali i donosili građani, tadašnja gradska vlast i razni anonimni donatori iz inozemstva.

Godine 1984. održan je novogodišnji dobrotvorni koncert Crvenog križa Grada Zagreba, čime započinje ideja o uvođenju donatorskog bala. Svake godine bal je dobivao na svom značaju. Broj uzvanika i donacija povećavao se sve do 1990. godine kada je tradicija, zbog Domovinskog rata, prekinuta.

Lani je tradicija obnovljena, a sredstva prikupljena na tom Balu utrošena su za kupnju kombi vozila za potrebe prijevoza osoba s intelektualnim i tjelesnim oštećenjima, koji su korisnici socijalnih usluga poludnevnog boravka i psihosocijalne podrške u Gradskom društvu Crvenog križa Zagreb.

Ove godine gosti su uživali uz zvuke Zagrebačke filharmonije te u izvedbama Franke Batelić i Damira Kedže. Sredstva prikupljena na donatorskom balu bit će utrošena za opremanje Logističkog centra Crvenog križa Grada Zagreba, koji će biti centralno mjesto na kojem će se pružati pomoć socijalno ugroženim građanima.

Među brojnim okupljenim uzvanicama i uzvanicima, poglede je posebno privlačila bivša zastupnica SDP-a, sada u Klubu Milana Bandića, Milanka Opačić koja je zablistala u raskošnoj haljini, a za stolom je sjedila u društvu naočitog muškarca...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 17:41