POJAČANI INTERES

U Zagrebu cijepljenje na Velesajmu i u nedjelju, bit će cijepljeni svi koji stignu do 12 sati

Bit će cijepljeni svi građani koji stignu do 12 sati, priopćili su u subotu navečer iz Službe za informiranje Ureda gradonačelnika
 Željko Puhovski/Cropix

Na cjepnom punktu na Zagrebačkom velesajmu, u Paviljonu 9, u nedjelju, 7. studenog, bit će cijepljeni svi građani koji stignu do 12 sati, priopćili su u subotu navečer iz Službe za informiranje Ureda gradonačelnika.

Iz Grada su izvijestili da je informacija da se u nedjelju može cijepiti i na adresama Rockefellerova 4 i Cimermanova 64a netočna te su pozvali građane da na te adrese u nedjelju ne dolaze, budući da se ondje bez prethodne najave mogu cijepiti svake srijede od 16.00 do 20.00 sati i svake subote od 10.00 do 14.00 sati. Dostupna su sva cjepiva, a građani mogu primiti prvu, drugu ili treću dozu cjepiva.

Drugi punkt građanima je na raspolaganju svakim radnim danom od 14.00 do 18.00 sati u Ulici Radoslava Cimermana 64a u Zagrebu (Kajzerica, zgrada kod semafora u neposrednoj blizini Hipodroma). Cjepivo Moderna biti će od 11. listopada dostupno utorkom, srijedom i četvrtkom. Sva ostala cjepiva (Comirnaty, Astrazeneca i J&J/Janssen) dostupna su svim danima u tjednu. Građani na istoj adresi mogu primiti i treću dozu cjepiva svaki radni dan od 14.00 do 18.00 sati.

Nastavno na pojačani interes Zagrepčana za cijepljenjem te gužve koje se zbog toga stvaraju, građane su zamolili za razumijevanje i strpljenje.

Ponovili su kako je Grad za Zagrepčane osigurao i osam novih punktova za cijepljenje, koji s radom kreću od utorka, 9. studenog.

Tako će Dom zdravlja Zagreb Centar cijepiti na punktovima: Runjaninova 4, Lučko - Lučko 2 a, Šestine - Šestinska cesta 1.

Dom zdravlja Zagreb Istok na punktovima: Sesvete - Ninska 16 i Dubrava - Trnava, Resnički put 81.

Dom zdravlja Zagreb Zapad cijepit će na punktovima: Gajnice - Ulica Kerestinačkih žrtava 31, Špansko - Trg Ivana Kukuljevića 1 i Prečko - Prečko 2 a.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 06:00