TULUM

U ZAGREBU PROSLAVLJEN ROĐENDAN CHUCKA NORRISA 'Šteta što nikada nije zaplakao. Njegove suze lijek su za koronavirus'

 Facebook

"Suze Chucka Norrisa ubijaju koronavirus", poručili su emisari popularnog glumca na proslavi njegova 80. rođendana u utorak u Zagrebu, dodajući da je jedina šteta što ta glumačka legenda nikada nije zaplakala.

"Suze Chucka Norrisa ubijaju korona virus. Šteta što nikada nije zaplakao", istaknuo je Aleksandar Čubrilo, šef ceremonije zagrebačke proslave rođendana Chucka Norrisa.

U sklopu zagrebačke proslave rođendana glumačke legende održano je i predavanje podvodnog fotografa Marjana Radovića "Kako sam pokazao bočni udarac udarac Chucku Norrisu i preživio", a premijerno je izvedena i Norrisova rođendanska himna koju je skladala mlada Mostarka Pava Ćorić uz suradnju glazbenog producenta Josipa Šukera.

U sklopu proslave razrezana je i rođendanska torta, specijalno pripremljena za Chucka Norrisa, a u sklopu završetka dvodnevnog slavlja u zagrebačkom Norris cafeu održano je i specijalno fotografiranje pred spomenikom u prirodnoj, ali nikako ne i životnoj veličini te američke akcijske legende.

Spomenik je djelo autora koji je prvotno bio anoniman na zahtjev Chucka Norrisa s kojim "valja održavati dobre odnose", da bi se sada otkrilo da je to bio jedan hrvatski proslavljeni akademski kipar.

Autor proslave Norrisova rođendana Aleksandar Čubrilo zahvalio je svima koji su se okupili na dvodnevnom slavlju u Norris cafeu u Sloboštini na kojem je, između ostaloga, održano natjecanje u oponašanju čuvenog mijaukanja Brucea Leea, ali i storytelling i večer 'slum' poezije nazvane "Oprosti za kung fu".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. svibanj 2024 17:47