KRIVI DATUM

VELIKI GAF ZAGREBAČKE ČISTOĆE Jeste li dobili obrazac za odvoz glomaznog otpada? Potkrala im se jedna velika pogreška: 'Ispričavamo se'

 
 Livio Andrijic / CROPIX

Stanovnici u gradskim četvrtima Trešnjevka sjever, Trešnjevka jug, Stenjevec i Podsused-Vrapče ovih dana su zaprimili obrasce za opunjavanje zahtjeva za odvaz glomaznog otpada. Pritom se Čistoći potkrala jedna velika pogreška. Naime, unutar teksta naveli su da je zahtjev potrebno dostaviti najkasnije do 14. 9. 2016. godine. Točan datum je 14. 5. 2018. godine.

Podružnica Zagrebačkog holdinga na svojim se internetskim stranicama ispričala zbog, kako su naveli, tehničke pogreške.

- Ispričavamo se. Do propusta je došlo nenamjerno, kod našeg dugogodišnjeg dobavljača usluge, tehničkom pogreškom prilikom tiskanja obrazaca. Koristimo prigodu, još jednom, za ispriku korisnicima. Poduzet ćemo sve, kako bi se osigurali od slučajnog ponavljanja slične pogreške, naveli su u priopćenju.

Čistoća u zahtjevu moli da se ispuni zahtjev najkasnije do 14. svibnja 2018. godine kako bi mogli optimalno isplanirati odvoz otpada i pružiti što kvalitetniju uslugu. Pritom su molili građane da zahtjevi ispune najkasnije do 14. rujna 2016.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 11:40