BOGATA PONUDA

VELIKI VODIČ KROZ DOČEKE NOVE GODINE U ZAGREBU Besplatni koncerti na otvorenom, ulazi u klubove već od 50 kuna!

Za odluku o mjestu ispraćaja 2015. godine još nije kasno: u ponudi su jeftini, neobični, ali i ekskluzivni programi
 Boris Kovačev / EPH

Na otvorenom

TRG BANA JELAČIĆA

Ovogodišnji program na središnjem zagrebačkom trgu osmislila je poznata pjevačica Nina Badrić uz čije će odbrojavanje građani ući u novu godinu. Grupa Vatra će, prije ponoćnog nastupa u Karlovcu, razveseliti Zagrepčane nastupom koji počinje u 22 sata. Nakon velikog ponoćnog vatrometa slijedi koncert Teške industrije. Ulaznica nema i svi građani su dobro došli.

ZRINJEVAC

Novogodišnju noć na Zrinjevcu uljepšat će sastav Iva Smojver Acoustics, odnosno Iva Smojver sa svojim pratećim bendom. Početak događanja je u 21 sat, a cjelokupni besplatni program traje do četiri sata.

TRG KRALJA TOMISLAVA

Omiljena blagdanska destinacija, Ledeni park na Tomislavcu, prvi put priprema klizanje u novu godinu. Ulaznica za klizanje od 23.30 do 00.30 sati iznosi 100 kuna, što uključuje i čašu pjenušca u ponoć. Za glazbenu pratnju pobrinut će se bend Tena & Krivi smjer, a posjetitelji će moći slaviti i na Ledenom vidikovcu. Osim toga, Ledeni park priprema i Dječji novogodišnji vilenjački tulum od 11 do 12.30 sati, uz dječji šampanjac i animatore. Na Staru godinu park će biti otvoren od 10 do 4 ujutro, a klizalište će raditi do 2 ujutro.

EUROPSKI TRG

Organizatori dočeka na Europskom trgu pohvalili su se da će jedini imati plesni podij ispod tisuću srca, i to plesni podij s vrhunskim DJ-ovima. Naime, glazbu će birati Eddy Ramich, Mr. Mendel i Saint-James, europske DJ zvijezde. Dobra glazba i bogata ponuda hrane i pića izmamit će iz kuća čak i one koji su mislili provesti mirniju Novu godinu.

Najjeftiniji

TABAN BAR & HOSTEL

Besplatan doček u centru grada, na adresi Tkalčićeva 82, obećava spoj starih i novih hitova te velik izbor pića. Najveći hitovi proteklih 50 godina zagrijat će ekipu, a atmosfera kućnog tuluma pridonijet će opuštenosti. Moguće su i rezervacije stolova, što košta 500 kuna, a uključuje bocu žestokog pića, platu finger fooda i pjenušac u ponoć.

TOSTER

Otvoren sredinom prosinca, Toster u Petrinjskoj 7 poziva na doček svoje prve Nove godine. Šareni interijer prepun detalja bit će ispunjen glazbom Uptown Ganga i još jednog gosta iznenađenja, a kako posjetitelji ne bi otišli gladni i žedni, Toster je pripremio piće dobrodošlice, kanapeiće i pjenušac u ponoć. Ulaznice po cijeni od 50 kuna mogu se kupiti u samom baru, a početak dočeka je u 19 sati.

TVORNICA KULTURE

Tvornica kulture već tri godine organizira jedan od najvećih klupskih dočeka Nove godine, za koji se prodaje i po 1000 ulaznica. Suradnja s Radijem 101 već se pokazala uspješnom, a ove godine će im se pridružiti i jedan od najboljih zagrebačkih DJ-a, Indy. Ulaznice do zadnjeg dana 2015. godine stoje samo 55 kuna, a nakon ponoći 70 kuna.

METROPOLIS MUSIC & BILLIARDS CLUB

Urbani zvuk za samo 50 kuna očekuje uzvanike Retro tuluma u Metropolisu. Bendovi Gabula i Projekt Trnsko svirat će hitove novog vala i urbani pop-rock, a prisutne će u pauzama zabavljati DJ Sish i DJ Shooba. Povoljna ulaznica uključuje i švedski stol s hladnim jelima, salatama i kolačima, piće dobrodošlice i šampanjac u ponoć, a može se nabaviti u sustavu Eventim.hr ter svaki dan u Metropolisu.

Najmasovniji

STUDENTSKI CENTAR

Središnja studentska destinacija u Savskoj 25 organizira doček na temu Amsterdama, grada tulipana, coffee shopova i bicikala. Prvi floor će se prigodno zvati Red Light District, a drugi Toolomeeshka. Poznato je da se studenti znaju zabaviti, a odabir glazbenih izvođača oduševit će ljubitelje r’n’b-a i popa. Cijena all inclusive ulaznica iznosi 299 kuna, a njihov je broj ograničen.

HYPO CENTAR

Zvuk house i r’n’b glazbe uvest će u Novu godinu posjetitelje Hypo centra. Cijene ulaznica kreću se od 250 do 600 kuna, a u to je uključena neograničena konzumacija hrane i pića. Tema večeri je NA(OPAKO!), a tulum neće završiti prije 5 sati ujutro.

VELESAJAM

Čak 2000 ljudi potvrdilo je dolazak na jedan od najmasovnijih dočeka u gradu, onaj na Velesajmu. Početna cijena ulaznica iznosi 250 kuna, uz neograničenu konzumaciju hrane i pića cijelu noć, a organiziran je i bogat zabavni program.

Ekskluzivni

ZAGREB EYE

Doček na vrhu Zagreba promovira se kao najekskluzivniji doček u gradu. Pogled na doček s Ninom Badrić i vatromet tik iznad vidikovca stoje 849 kuna. Goste će zabavljati DJ Saša Šoštarić, jedan od najpopularnijih zagrebačkih DJ-a, poznat po disko atmosferi kojom drži publiku na nogama do ranih jutarnjih sati. Cijena uključuje bogatu gastronomsku ponudu i neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih pića. Posebno iznenađenje je besplatan ulaz na vidikovac tijekom cijele 2016. godine za sve posjetitelje dočeka.

HOTEL ANTUNOVIĆ

Dvije opcije dočeka očekuju goste Antunović hotela, naime, 2016. godinu mogu dočekati u Vertigo baru i u dvorani Tomislav uz Fortuna bend.

Neograničena konzumacija sitnih zalogaja i pića u Vertigo baru košta 360 kuna, a doček u dvorani stajat će 570 kuna, u što ulazi bogata servirana večera i buffet stol, uz zabavu i ples uz živu glazbu.

ESPLANADE

Proslava u luksuznom hotelu Esplanade uključuje nastup Vizija benda, večeru u pet sljedova i ponoćni valcer uz čašu pjenušca. Izbor jela povjeren je šefici kuhinje Ani Grgić, a doček stoji 985 kuna po osobi. Roditelji mogu svojoj djeci uplatiti i dječji doček, uz večeru, balone, animatore i spavaonicu, što košta 385 kuna.

Neobični

KINO TUŠKANAC

U kinu Tuškanac pripremili su filmski novogodišnji program, od 21.30 sati počinje komedija iz 1933. godine “Pačja juha”, a pola sata nakon ponoći igra “Ljubav i smrt” redatelja Woodyja Allena. Ulaznica stoji 200 kuna, a uključuje i hranu.

KUĆA AIKIDA

Alternativni doček uz vatru, bubnjanje i zvuk gonga organiziran je na adresi Koturaška 1. Okupljanje je u 21.30 sati, a u 22 sata posjetitelje će zabaviti plesačice orijentalnog plesa, a u 23 Tribal Jam Orchestra. Ulaznica stoji 100 kuna.

AQUAPARK ADAMOVEC

Vodeni doček u Aquaparku Adamovec, 10 kilometara udaljenog od Sesveta, ove je godine na temu Meksika pa će posjetitelje dočekati sangrija i gastronomske delicije Južne Amerike. Za glazbu je zadužen DJ Carlos, a dress code su, naravno, kupaći kostimi. U cijenu od 350 kuna uključeni su piće dobrodošlice, bogat švedski stol, šampanjac u ponoć i spektakularan vatromet.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. svibanj 2024 12:30