OBJAVIO NAJAVU

VIDEO: JURIČAN DOVRŠIO NOVI PROJEKT O BANDIĆU 'U srijedu kreće edukativni serijal 'Idemo krast!' Prva epizoda zove se #Bundekfest'

 
 YouTube/Screenshot

Redatelj Dario Juričan u vrijeme koronavirusa vrijedno je dovršavao novi 'edukativni' serijal pod nazivom 'Idemo krast!', a prva epizoda izlazi 8. travnja. U njoj će govoriti o Bundekfestu i Uskokovoj optužnici za "delanje" Bandićevih pajdi, kako je napisao.

Kako navodi Juričan, cilj serijala je da se mali korumpirani čovjek dodatno educira kako krasti.

- U ova teška vremena treba se pripremiti za ona vedra koja dolaze – blagoslovljena vremena krađe i korupcije! U dvotjednom ritmu narodu ću pokloniti edukativne filmove s uputama: kako krasti! U srijedu, 8.4.2020. izaći će prva epizoda edukativnog serijala IDEMO KRAST! Prva epizoda zove se #Bundekfest i tematizira Uskokovu optužnicu za "delanje" Bandićevih pajdi oko festivala Bundekfest 2014. i Adventa 2013., napisao je Juričan.

Navodi kako prvu epizodu posvećuje ugašenom kinu Europa.

- Prvu epizodu posvećujem kinu Europa kojeg je bez pravog plana zatvorio rezač etiketa Milan Bandić, najveća štetočina u gradu Zagrebu, uz partnere koji ga podupiru - HDZ i premijer Andrej Plenković. Svakako ne treba zaboraviti ni ulogu nečinitelja i političke niškoristi: Davora Bernardića zvanog Jazavac i Zvane Brumnića zvanog Heroj.

Baš taj datum, Juričan je odabrao jer je na taj dan 1925. otvoreno kino Europa.

- Kino Europa sretan ti 95. rođendan!, poručio je Juričan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 22:01