StoryEditor
NA YOUTUBEU

VIDEO: 'MEDO JE REKAO: ŽELIM DA TU FEŠTU RADE MOJI KUMOVI MEDVJEDI' Juričan objavio prvu epizodu iz serijala 'Idemo krast!' o Bandićevim poslovima

 
 YouTube/Screenshot

Dario Juričan objavio je prvu epizodu iz serijala 'Idemo krast!' u kojoj, kako kaže, razotkriva mutne poslove zagrebačkog gradonačelnka Milana Bandića.

U prvoj epizodi objavljenoj na Youtube-u, prati slučaj Bundekfesta kojeg je u početku organizirala obitelj Tuček. No kad je, kako se kaže u sedmominutnom videu, Bandić shvatio da on od toga nema ništa', Tučekima je zabranjeno organiziranje festivala na zagrebačkom jezeru te sa svojim programom sele u Westgate, a na Bundeku Bandić i njegova ekipa organiziraju svoj jesenski festival.

U filmu se dalje prate glavni akteri tih događanja i njihovi postupci, sve do trenutka kad čitava priča završi na sudu.

U jednom dijelu filma o Bandiću i njegovoj ekipi govori se i kroz alegoriju, pa tako 'Šumski festival za svoje prijatelje' žele organizirati zečevi, no medo koji upravlja šumom, to im ne želi dozvoliti jer ne vidi kakvu će korist imati od toga. Zato protjeruje zečeve i zabranjuje im daljni rad nakon čega poslove organiziranja festivala daje svojim 'kumovima medvjedima'.

Pogledajte video:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. lipanj 2020 02:55