BIVŠI ŠEF

Vuković se oglasio oko uloge Juričana u kaosu oko Holdinga: ‘Gradonačelnik priča neistine!‘

‘U čitavom tom razdoblju s Juričanom sam se susreo samo jednom i to zadnjeg dana moje dužnosti 4. listopada kad je sve bilo gotovo‘
Nikola Vuković

Bivši predsjednik uprave Holdinga Nikola Vuković poslao je kratko priopćenje u kojem je htio razjasniti ulogu Darija Juričana oko cijelog kaosa oko zagrebačke megatvrtke. Ukratko, Vuković tvrdi da Juričan nije imao nikakvu ulogu oko njegova imenovanja, te dodaje da su se susreli samo jednom.

- Kratak demantij o ulozi Darija Juričana u vezi Zagrebačkog holdinga koji su se pojavili u medijima. Prvo, Juričan ni na koji način nije sudjelovao u mom imenovanju na mjesto predsjednika Uprave. U čitavom tom razdoblju s njim sam se susreo samo jednom i to zadnjeg dana moje dužnosti 4. listopada kad je sve bilo gotovo. Juričan je pokušao djelovati kao posrednik u ‘mirnom razlazu’ pa ma što to značilo. U tome nije ni mogao uspjeti ali je barem ostao svjedok susreta sa gdjom Benčić.

Drugo, gradonačelnik je danas dvaput ponovio neistinu da se taj susret dogodio na moje traženje. Odlučno demantiram taj navod, za što postoje svjedoci. Nisam imao nikakav interes za taj sastanak ali sam otišao iz pristojnosti i gdja Benčić mi je zahvalila što sam došao. Toliko za sada o dosljednosti gradonačelnika u istinitom iznošenju ‘činjenica’.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 04:53