NEMA KRAJA MUKAMA

Zagreb: Pijani huligani ukrali vozilo Taxi Cammea ispred diskoteke Fly

Lopovi su bez problema ukrali vozilo jer ga je taksist ostavio upaljenog
zagreb, 220411.Danas su po znatno nizim cijenama poceli voziti taksisti rijecke tvrtke Taxi Cammeo, kao konkurencija udruzenja Radio taksi Zagreb.Foto: Bruno Konjevic / CROPIX
 Bruno Konjević / CROPIX

ZAGREB - Nepoznati lopovi u noći s nedjelje na ponedjeljak ukrali su vozilo Taxi Cammea ispred diskoteke Fly! Bar u Vukovarskoj ulici. Mladići su oko 3 sata ujutro ušli u upaljeni automobil i odveli ga u nepoznatom smjeru.

Vozač taksija o događaju je obavijestio policiju koja je nekoliko sati nakon krađe vozilo pronašla u ulici Marija Studina u Sesvetama.

Policijska potraga

Automobil je pronađen napušten tako da policija još traga za počiniteljima. Veća oštećenja, osim onih na felgama, nisu zabilježena.

Krađa se dogodila kad je vozač Taxi Cammea nakratko izašao iz upaljenog vozila kako bi dočekao putnike iz diskoteke koji su ga zvali. Kad se vratio, šokirao se jer vozila više nije bilo.

Vozač se jako uplašio

Kostu Minovskog o svemu je obavijestio voditelj službe jer se u trenutku krađe automobila nalazio Rijeci.

- Ništa strašno, par pijanih huligana se skupilo i ukrali su nam vozilo. Vozač se jako uplašio, ali bitno je da smo automobil našli u jednom komadu - kaže Kosta Minovski, vlasnik Cammea.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. svibanj 2024 13:04