RASPISAN NATJEČAJ

Zagrebački Holding traži nove rukovoditelje korporativnih servisa: ‘To nisu nova radna mjesta‘

Vodoopskrba i odvodnja također je raspisala javni natječaj za direktora/icu Sektora vodoopskrbe

Gradonačelnik Tomislav Tomašević

 Goran Mehkek/Cropix

Zagrebački holding raspisao je javne natječaje za rukovodeća mjesta u korporativnim servisima, što bi prema njihovim očekivanjima trebalo značajno smanjiti broj rukovoditelja na nivou grupe, priopćeno je u petak.

"Naglašavamo da se ne radi o uvođenju novih rukovodećih mjesta već se putem javnog natječaja biraju novi rukovoditelji s relevantnim iskustvom i kompetencijama za vođenje velikog tima ljudi i u kompleksnom poslovnom okruženju", odaje se u priopćenju ZG Holdinga.

Tvrde da se natječajima neće povećati broj rukovodećih pozicija u Zagrebačkom Holdingu već će se centralizacijom korporativnih funkcija značajno smanjiti broj rukovoditelja na nivou grupe u području administrativnih poslova.

Holding namjerava popuniti radna mjesta voditelja u službama za logistiku Upravi; za unutarnju reviziju; za strategiju, razvoj i usklađenost poslovanja; za upravljanje nekretninama; za upravljanje projektima i investicije; za nabavu; za ICT potporu; za sigurnost te za odnose s korisnicima. Natječaj je raspisan i za rukovoditelja funkcionalne grupe poslova u službi za logistiku Upravi.

Funkcija voditelja službi utvrđuje se u trajanju mandatnog razdoblja od 4 godine, dok je za radno mjesto rukovoditelja funkcionalne grupe poslova u Službi za logistiku Upravi utvrđeno zapošljavanje na neodređeno vrijeme.

Javni natječaji otvoreni su do 24. siječnja 2022. godine.

Vodoopskrba i odvodnja također je raspisala javni natječaj za direktora/icu Sektora vodoopskrbe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. studeni 2022 20:57