PODRUŽNICA ZG HOLDINGA

ZAGREBPARKING SUTRA OTVARA JAVNE GARAŽE: Imaju važnu obavijest za sve građane koji imaju potvrdu da su im stanovi oštećeni u potresu

 Bruno Konjevic / CROPIX

S početkom uspostave javnog gradskog prijevoza, u ponedjeljak, 27. travnja, otvorit će se i javne garaže kojima upravlja Zagrebparking, izvijestili su u nedjelju iz te podružnice Zagrebačkog holdinga.

Iz Zagrebparkinga su najavili da će svi građani s potvrdom da su im objekti oštećeni u potresu i da im je prebivalište u zoni naplate parkiranja, imati pravo besplatno parkirati u javnim garažama: Tuškanac, Langov trg, Petrinjska, Gorica i u javnim garažama u Novom Jelkovcu.

Podsjetili su da je parkiranje još uvijek besplatno na javnim gradskim površinama u četvrtima: Donji grad, Gornji grad - Medveščak, Podsljeme, Gornja Dubrava i Sesvete.

Pozvali su građane čiji su automobili oštećeni u potresu i nisu u voznom stanju da se jave na tel: 01 6421888 ili na 091 4816 043 ili e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Zagrebački holding će im besplatno premjestiti vozilo na lokaciju na području Grada Zagreba ili na parking Zagrebačkog velesajma, stoji u priopćenju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 23:41