SANACIJA KOLNIKA

Zatvara se jedna od najprometnijih zagrebačkih avenija, radovi će trajati mjesec dana! Ovo su obilazni pravci

Ovisno od dinamike izvođenja radova pristup naselju Podbrežje bit će omogućen cijelo vrijeme sa sjeverne odnosno južne strane Avenije Većeslava Holjevca
 Zet; Screenshot/

Sanacija kolnika Avenije Većeslava Holjevca između Islandske i Nežićeve ulice počet će u četvrtak, 21. rujna, u 8:30 sati i trebala bi trajati do subote, 21. listopada, u 4:00 sati. Taj će segment Avenije u tom periodu biti zatvoren za promet, objavio je u srijedu Grad Zagreb

Obilazni pravac za vrijeme navedenih radova bit će: Avenija V. Holjevca (sjever) – Islandska – Ulica SR Njemačke – Avenija V. Holjevca (jug) i obratno.

Pristup Horvatovoj ulici bit će moguć iz smjera: Avenija V. Holjevca (jug) – Ivana Drmića – Oreškovićeva – Horvatova.

Kako bi se na navedenoj dionici izbjegle dodatne gužve, iz Grada vozačima svih vrsta predlažu korištenje obilaznog pravca: Avenija Većeslava Holjevca (sjever) – Avenija Dubrovnik – SR Njemačke i dalje u smjeru juga.

ZET-ovi autobusi koji voze na linijama 268 (Glavni kolodvor – Velika Gorica), 310 (Glavni kolodvor – Petrovina), 311 (Glavni kolodvor – Cerovski Vrh), 313 (Glavni kolodvor – Vukomerić) i 330 (Glavni kolodvor – Velika Gorica) prometovat će djelomično izmijenjenim trasama u oba smjera.

Detaljne izmjene u javnom gradskom prijevozu se mogu naći na stranicama ZET-a.

Ovisno od dinamike izvođenja radova pristup naselju Podbrežje bit će omogućen cijelo vrijeme sa sjeverne odnosno južne strane Avenije Većeslava Holjevca.

Sugrađane molimo za razumijevanje te da obrate pozornost na privremeno postavljenu signalizaciju, rekli su iz Grada Zagreba.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 06:26