MATURANTI SLAVE

Zbog norijade će biti privremeno obustavljen promet: Povorka kreće s Trga, evo koje ulice izbjegavati

Nakon završetka programa, radi lakšeg i bržeg povratka mladih svojim domovima, organizirane su pojačane linije javnog gradskog prijevoza
 Marko Todorov/Cropix

Grad Zagreb poziva maturante da se u petak, 26. svibnja, okupe na Dan maturanata (Norijadi) na proslavi u parku Bundek, gdje će biti organiziran glazbeno-scenski program, a za maturante koji će se okupiti na Trgu bana Jelačića bit će organizirana povorka.

Grad Zagreb pozvao je sve maturante da se okupe na središnjem mjestu proslave u parku Bundek, gdje će biti organiziran prigodni glazbeno-scenski program od 13 do 20 sati, priopćeno je iz Grada u utorak..

Voditelj programa je animator Marko Petar Orešković, a u glazbenom programu će sudjelovati Zembo Latifa, DJ Danijel Turk, band Kings, Jakša Jordes & DJ Robbie, Turk The DJ i DJ Vermont.

Za dio maturanata koji će se ipak okupiti na Trgu bana Jelačića, bit će organizirana povorka do Bundeka, koja kreće u 12 sati, u pratnji nadležnih službi.

Na Bundeku će dežurati zdravstvene službe, vatrogasci, spasioci, redarska i zaštitarska služba, a nakon završetka programa, radi lakšeg i bržeg povratka mladih svojim domovima, organizirane su pojačane linije javnog gradskog prijevoza.

Zbog prolaska maturanata bit će privremeno obustavljen promet na pravcu: Trg bana Jelačića - Praška – Zrinjevac – Strossmayerov trg – Tomislavov trg – Mihanovićeva - Miramarska - Vukovarska - Hrvatske bratske zajednice (Most Slobode) – Damira Tomljanovića Gavrana - Bundek.

Povorku će pratiti ekipa Hitne pomoći, prometna policija i zaštitari.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. svibanj 2024 17:34