JAVLJAJU IZ GRADA

Zbog radova se u Zagrebu na dvije lokacije zatvara promet: Ovo će biti obilazni pravci

Grad Zagreb moli sugrađane da obrate pozornost na privremeno postavljenu signalizaciju prometa

Ilustrativna fotografija

 Dragan Matic/Cropix

Iz Grada Zagreba su poslali priopćenje u kojem građane upozoravaju da je zbog radova u nekim dijelovima grada biti uspostavljena privremena regulacija prometa.

- Zbog izvođenja radova uređenja kolnika, od srijede 20. rujna od 9 sati do srijede 4. listopada do 4 sata, istočnim kolnikom Avenije Gojka Šuška na dijelu od ulaza u terminal ZET-a do Ulice Rudolfa Kolaka bit će onemogućeno prometovanje. Za vrijeme navedenih radova bit će uspostavljeno dvosmjerno odvijanje prometa po zapadnom kolniku na navedenoj dionici.

Za vrijeme radova bit će onemogućeno lijevo skretanje iz smjera Ulice Rudolfa Kolaka prema Aveniji Gojka Šuška (smjer istok-jug), kao i lijevo skretanje iz smjera Avenije Gojka Šuška prema Ulici Rudolfa Kolaka (smjer sjever-istok), javljaju iz Grada Zagreba.

Dodaju da će obilazni pravci za vrijeme navedenih radova biti: Rudolfa Kolaka – Ljubijska – Dubrava - Maksimirska cesta.

Isto tako, zbog radova radova na rekonstrukciji pruge koje izvode Hrvatske željeznice, željezničko-cestovni prijelaz na Vodovodnoj ulici od utorka 19. rujna od 8 sati do četvrtka 21. rujna do 21 sat bit će zatvoren za sav promet.

Obilazni pravci za vrijeme navedenih radova bit će:

- Zagorska - Selska - Prilaz b. Filipovića - Vodovodna

- Vodovodna - Ilica - Selska - Zagorska - Vodovodna.

Grad Zagreb moli sugrađane da obrate pozornost na privremeno postavljenu signalizaciju te mole za razumijevanje zbog mogućih poteškoća u prometu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. rujan 2023 08:32